Titeket is kerített már hatalmába hasonló érzés?
Figyelt kérdés
Ma hazafelé jöttem egyedül miközben eleredt az eső. Nem foglalkoztam vele h úristen most elázok? Most fussak? Nem, semmi ilyesmi nem volt a tudatomban csupán annyi ahogy hallotam az eső csöpögését a fák alatt, mintha egy erőben jártam volna. Semmi másra nemtudtam gondolni csak a nyugalomra. Még a dörgés is gyönyörűen csengett a fülemben. Teljesen elkalandoztak a gondoloataim és semmi másra nemtudtam koncentrálni.2009. jún. 29. 17:17
1/3 anonim válasza:
En is igy vagyok! Nagyon szeretek az esobe setalni, egyszeruen feldob! :))
32/N
2/3 anonim válasza:
Velem ez mindig megtörténik csak megyek, megyek és az sem érdekel hogy tejesen eláztam vagy hogy már otthon kellene lennem. Amikor eláll az eső hazamegyek.
3/3 anonim válasza:
Ilyen velem is elő szokott fordulni, hogy nem érdekel szinte semmilyen külső tényező és tök nyugodtnak érzem magam és olyan jó hallgatni ami folyik körülöttem. Kívülről ilyenkor nagyon "elvarázsoltnak" tűnhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!