Nincsen sok barátom Hogyan szerezhetnék? (lent több)
Figyelt kérdés
Szeretek számítógépezni mert régebben rászoktam de most már unom és szégyenlem , hogy ezt csinálom!! Le szoknék a számítógépezésről ha tudnék menni buliba haverokkal stb...
De nem tudok menni sehova mert vannak barátaim de azok is olyanok hogy nem mennek sehova és azok is gépeznek de én már szeretnék csajozni haverokkal lógni bulizni (csúnya sem vagyok úgyhogy megvan rá az esélyem :D Ne annak a kocka pattanásos szemüveges embernek képzeljetek el). Szóval röviden hogyan kezdjek neki a barátkozásnak?
2012. máj. 26. 12:35
1/6 anonim 

válasza:

Menj egyedül bulizni,stb,és ismerkedj meg új emberekkel.
3/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és Budapesten lakom.
Egyedül bulizni nem gáz egyedül ?
2012. máj. 26. 12:53
5/6 anonim 

válasza:

elmehetsz egyedül is és ismerkedj. de ha annyira bátortalan vagy, ismerkedj neten, ott találsz majd pár bulihavert akiktől tovább ismerkedhetsz.
6/6 anonim válasza:
Továbbra is elakarod fecsérelni az idődet semmitmondó haverokkal? Vagy igazi barátokat akarsz és tartalmas időtöltést? Mert akkor keress egy neked való hobbit és ott találni fogsz jó barátokat, nem csak felszínes kapcsolatokat. És velük is lehet bulizni menni, de ők nem felejtik el a pácban sem hogy mi a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!