Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Talán már soha sem lesz barátom?

Talán már soha sem lesz barátom?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok kialakítani egy szoros baráti kapcsolatot, sőt még azt sem mondhatnám hogy vannak olyan ismerősök akikkel ellehetnék. 23 éves nő vagyok és van egy 2 éves gyermekem és persze párommal élek, aki 3 műszakban dolgozik, alig van itthon, mai napig nincs olyan ember körülöttem akivel, sétálhatnék vagy egyszerűen beszélgethetnék..... Akivel elkezdek beszélgetni, utána mintha nem akarna úgy velem foglalkozni, azt érzem távolságtartó lesz velem!! Hogy kell barátokat szerezni? úgy érzem mindenkinek meg a saját kialakult ismeretsége és nem akarnak beengedni.. :( van így valaki, aki csak a háztartással és gyermekével van elfoglalva? ( anyukámmal sem tudok beszélgetni mert beteg, apám meg nem tudom hol van ) köszönöm ha válaszoltok
2012. ápr. 27. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Többi anyuka? Ők barátságosak általában, főleg egy másik anyukával :-)
2012. ápr. 27. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:

én se bővelkedek barátokkal,ha gondolod beszélgethetünk:D

bár nem tudom h a korosztály ahova tartozom megfelelne-e ,18 vagyok.

2012. ápr. 28. 10:43
 3/3 A kérdező kommentje:
renben ha gondolod küldjél privit, szívesen beszélgetek! :)
2012. ápr. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!