Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen kétségbe vagyok...

Teljesen kétségbe vagyok esve! Mi van velem?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Már nem tudom megmondani, mióta, körülbelül 1-2 éve valami motoszkál a fejemben, amit sehogy sem tudok kiverni a fejemből. Már pedig emiatt egyszerűen képtelen vagyok "élni", boldog lenni.

A problémám az, hogy ép ésszel nem tudom felfogni, hogy egyszer valamikor meg fogok halni. Ha erre gondolok, minden életkedvem elmegy, teljesen depressziós lettem. És az a legrosszabb, hogy nincs mivel nyugtatnom magam, mivel nagyon is jól tudom, előbb utóbb ez be fog következni. Félek a haláltól. Jelen pillanatban úgy érzem, amíg rám nem kerül a sor, addig ettől fogok rettegni. Nem tudom, van-e a problémámra megoldás. Ráadásul még fiatal vagyok ehhez, ez aggaszt a legjobban. Ahogy egyre öregedni fogok, tudni fogom, egyre jobban kezdhetek aggódni. És ha így lesz, nem lesz soha teljes életem, nem tudom maximálisan boldog lenni.

Nem tudom, mi tévő legyek. Teljesen el vagyok keseredve. Néha úgy érzem, nekem ez az "élet" nem való, mivel nem tudom kiélvezni, ahogy mások.

Azért remélem, nem annyira súlyos a problémám, hogy pszichológusra lenne szükség, de remélem tudtok nekem tanácsot adni. Előre is köszönöm.

2009. jún. 29. 00:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

szia,ha hiszel Istenben,olvasgasd a bibliát,azt ígéri,ha jó úton jársz örök életet kapsz.

kiskoromban ugyanilyen voltam mint te,még arról se tudott beszélni velem anyukám,hogy ha majd én felnőtt leszek,ő meg öreg,mert már sírtam is és napokig depressziós voltam tőle,aztán később enyhült ez a dolog,de mikor elkezdtem olvasni a bibliát,azóta teljesen elmúlt ez a pánikolás

2009. jún. 30. 09:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akarj örök életet. Mindenki meghal körülötted és hiába lesznek új emberek is a régieket nem felejted el.

Én nem a bibliát javaslom hanem valami olyan vallást amiben az van, hogy halálod után újjászületsz és lesz egy másik életed. Azt hiszen reinkarnáció és talán az indiai népeknél van ilyen. Nem tudom én egyik vallást sem kedvelem de neked egy ilyesmi biztos hasznos lenne.

2009. jún. 30. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!