Ilyet hány hangszeren játszó ember csinál? Már lassan összejátszanak a dolgok ellenem, nemértem
alapítottunk egy zenekart..megvolt mindenki.majd lassan 1 hónap után rájött az énekes meg a másik gitáros hogy ők nekik nincs idejük erre
most találtunk egy új énekest, úgy volt h hétfőn(ma) próbálunk meg hogy majd ír hogy mikor jó az énekesnek, abban bíztunk hogy ma jó...erre nem ír vissza a dobos srác , de még csak semmit se, felhívom, fel sem veszi, most volt fészen vissza sem reagál az üzenetemre..de ez még hagyján..ma van éppen a születésnapja, és egy rakat komment h boldog születésnapot meg minden.. én is kiírom, erre mindenkijét lájkolja csak az enyémet nem???????? :O:O
ez mi?
de ezt úgy hogy azelőtt egyszer nem beszéltünk úgy hogy nézeteltérésünk lett vna..nem értem abszolút
ekkora szart még nem éltem meg az biztos
hónapokig tartott összerakni a zenekart, annyi motiváció van bennem, ha bennük feleannyi lenne már rég lehetne nyomatni:\ vagy nemértem miez?
18f
Keress új zenészeket, a zenélés az egy ilyen dolog :)
pl a ritmusdpo.hu-n sok fiatal dobos van, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!