Mikor boldog az ember?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi a boldogság?2012. máj. 11. 11:31
1/9 anonim válasza:
A boldogság pozitív érzelmekkel jellemezhető mentális állapot, amely a megelégedettségtől az egészen intenzív örömérzésig terjedhet.[1] A boldogságnak, mint a legtöbb alapvető emberi érzelemnek, számos biológiai, pszichológiai, vallási és filozófiai magyarázata, megközelítése létezik, amelyek megkísérlik definiálni magát a boldogságot, illetve iránymutatást adni arra, hogy érhetjük el vagy honnan ered.
2/9 anonim válasza:
Egy fogalom, amely magába foglalja a tökéletesen nyugodt, kiegyensúlyozott, megelégedett élet érzést. Szerintem. 23/L
3/9 anonim válasza:
Én ma boldog vagyok!Megyek szőrteleníteni,szolizni és takarítani :D aztán szexelek egy k*rvajót :D
4/9 anonim válasza:
Számomra a boldogság egy olyan dolog, amiben nem volt még részem.Mindíg volt valami(valaki-a rokonságból)aki miatt nem tudtam felhőtlenül örülni.Ami óta csak élek,csakis boldogtalan vagyok.Ha tőlem kérded,tapasztalatom nincs benne.
5/9 anonim válasza:
utolsó, nincs eleged az önsajnálatból??:S
amúgy én spec nem tudom, hogy boldog vagyok-e. de imádom a világot :)))))
6/9 anonim válasza:
Egy kémiai reakció az agyban. Ami az embernek kellemes érzést kellt.
7/9 anonim válasza:
Kedden. Meg talán szerdán. Hétfőn nem, mert akkor kezdődik a hét, és az egész hetes iskola/meló elég lehangoló tud lenni.Meg pénteken, hétvégén.
8/9 anonim válasza:
ma 11:59 vagyok megint
ma 12:27-nek:
ez nem önsajnálat,ezek a tények,ha látnál/ismernél,tudnád,hogy nem túlzok,és nem önsajnálok,hanem az igazat írom le.
9/9 Kathrine válasza:
Ha úgy érzed minden rendben van körülötted és persze veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!