Mi motivál titeket a mindennapjaitokban?
Pl. a hobby-d..az életcélod:)
Én pl. ha hallok a mindennapokban valami nagyon szép számot akk. már alig várom, hogy legyen egy kis szabadidőm ,hogy megtanulhassam zongorán. Aztán engem érdekel a rajzművészet is. Szabadidőmben sokszor rajzolok, és motivál, hogy minnél többed rajzolok, annál többet fejlődök benne:)
A nyelvtanulás , az hogy legyen egy nyelvvizsgám.. :)
Meg az írás.. :)
Ez az egyetlen ami megmaradt számomra, az írás képessége, ami még feltöltött energiával az a barátom volt de elhagyott..
illetve most még az hogy talán nyerhetek az egyik pályázaton amire küldtem pályamunkát..^^
Ha csak az általad említett hétköznapi dolgokat helyezed az életed közepébe akkor nem lehetsz tarttósan boldog mert ezek a dolgok jönnek mennek mindig változnak.
Keressd inkább a lényeget: ki vagy és miért vagy? Mi az igazság? Egy gondolkodó kémiai labor vagy ami véletlenül alakúlt ki? vagy talán egy nagy tervnek vagy a része és akkor létezik egy tervező is? Ez egy olyan kalandos út amit sosem lehet megunni és minden nap motivál.
Hajrá :)
A barátaimmal töltött programok, amikor jókat hülyülünk, bulizunk, vagy utazunk.
A hobbim, ami a szenvedélyem, (ruhatervezés), amire gyűjtöm a pénzemet, hogy megvalósíthassam, és elkészíthessem a saját tervezésű ruháimat.
Aztán... az utazás, más érdekes kultúrák, emberek megismerése stb.
"sulidon, a munkádon, az edzésen"
nekem ez bőven elég motivációt ad. Illetve a kíváncsiság is motivál, a kíváncsiság afelé hogy mi lesz ha befejezem a tanulmányaimat, illetve mi lesz holnap, milyen emberekkel fogok találkozni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!