Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi motivál titeket a mindennap...

Mi motivál titeket a mindennapjaitokban?

Figyelt kérdés
A sulidon, a munkádon, az edzésen és a párodon kívül van még valami, ami tudja motiválni a mindennapjaid?

2012. máj. 21. 00:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Pl. a hobby-d..az életcélod:)

Én pl. ha hallok a mindennapokban valami nagyon szép számot akk. már alig várom, hogy legyen egy kis szabadidőm ,hogy megtanulhassam zongorán. Aztán engem érdekel a rajzművészet is. Szabadidőmben sokszor rajzolok, és motivál, hogy minnél többed rajzolok, annál többet fejlődök benne:)

2012. máj. 21. 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem a nyelvtanulás motivál még, imádom az angolt. Ez az egyetlen dolog az életemben amit mindig szerettem és mindig szeretni fogok :)
2012. máj. 21. 11:26
 3/10 anonim válasza:
Engem is az angol. :) És persze, hogy azt fogom tanulni (és később dolgozni is), amit nagyon szeretek. (egészségügy) Ha valami miatt rossz a kedvem, akkor elképzelem magam, ahogy 25 évesen majd egy kórházban fogok dolgozni, és sok-sok emberen fogok segíteni. :) Ugyanakkor vigyázok is, nehogy az agyamra menjen a túl sok álmodozás. "Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni."
2012. máj. 24. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:

A nyelvtanulás , az hogy legyen egy nyelvvizsgám.. :)

Meg az írás.. :)

Ez az egyetlen ami megmaradt számomra, az írás képessége, ami még feltöltött energiával az a barátom volt de elhagyott..

illetve most még az hogy talán nyerhetek az egyik pályázaton amire küldtem pályamunkát..^^

2012. jún. 4. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Célfüzetbe leírt céljaim, folyamatos fejlődés
2012. jún. 4. 14:05
 6/10 anonim válasza:
A célom. Mindig kitűzök magam elé egy célt, majd ha sikerült elérnem, jöhet egy újabb. Na és ami miatt eltűröm azt a sok szart, az a Cél, így nagybetűvel. Ha befejeztem a sulit, Angliában akarok tanulni egy jobb egyetemen. Ezért hajtok a suliban ezerrel és ez ad motivációt arra, hogy ne a könnyebb utat válasszam mindig.
2012. jún. 4. 18:10
 7/10 Skywalker33 ***** válasza:

Ha csak az általad említett hétköznapi dolgokat helyezed az életed közepébe akkor nem lehetsz tarttósan boldog mert ezek a dolgok jönnek mennek mindig változnak.

Keressd inkább a lényeget: ki vagy és miért vagy? Mi az igazság? Egy gondolkodó kémiai labor vagy ami véletlenül alakúlt ki? vagy talán egy nagy tervnek vagy a része és akkor létezik egy tervező is? Ez egy olyan kalandos út amit sosem lehet megunni és minden nap motivál.

Hajrá :)

2012. jún. 12. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Az életvidámság, a kíváncsiság.
2012. jún. 28. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:

A barátaimmal töltött programok, amikor jókat hülyülünk, bulizunk, vagy utazunk.

A hobbim, ami a szenvedélyem, (ruhatervezés), amire gyűjtöm a pénzemet, hogy megvalósíthassam, és elkészíthessem a saját tervezésű ruháimat.

Aztán... az utazás, más érdekes kultúrák, emberek megismerése stb.

2012. szept. 28. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:

"sulidon, a munkádon, az edzésen"

nekem ez bőven elég motivációt ad. Illetve a kíváncsiság is motivál, a kíváncsiság afelé hogy mi lesz ha befejezem a tanulmányaimat, illetve mi lesz holnap, milyen emberekkel fogok találkozni, stb.

2012. szept. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!