Mi a véleményetek erről a típusrol? Van itt ilyen aki megcsinálta ezt?
2012. máj. 16. 02:11
11/16 anonim 

válasza:

ja és nem volt minden igaz,csak hébe-hóba egy két jellemző dolog.
12/16 anonim 

válasza:

MBTI. A négy betű, mely megkeserítette életem elmúlt egynéhány hónapját. Ugyanis ezt az időt majdhogynem kizárólag az önelemezgetésnek szenteltem, bátorkodom kiejteni immáron, hogy sikerrel. Voltam én már az ESTJ-től kezdve az ISTP-n és INTP-n keresztül az INTJ-ig minden, végül az utolsó mellett állapodtam meg, bár tény, hogy jutott belém egy nagy adag spontaneitás is. Lényeg a lényeg, nekem tuti a belőled áradó természetellenes természetesség (:D) tűnne fel első körben, ergo már-már irritáló módon esztétikusnak látnálak, persze az idő és az ismeretség erejével könnyedén kitörhetnél ebből a skatulyából.
13/16 anonim 

válasza:

Szia
Nem rég indítottam egy ezzel a tesztel kapcsolatos kérdést én is, csak én úgy ,hogy :" Kitöltenétek ezt a tesztet?.Nektek mi jött ki?"..
És igen, nekem is ez jött ki:D
Rám szerintem szinte teljesen igaz a leírás...
A családommal is kitöltettem a tesztet és mindnekire igaz volt nagy mértékben az ott leírtak...Szeretek másoknak segíteni és Művészeti képzőbe is jártam...hiányzik is a rajz meg az Országos versenyek:D
Nekem bejött a teszt:P
És te hogy látod? Rád igaz többnyire amit az oldalon írtak?:)
16/L
14/16 A kérdező kommentje:
Igen igen!! Meg is lepődtem a teszt után, bár lehet csak a véletlen, de én is rajongok a művészetekért, olyan suliba is jártam, meg még rajzot is szeretnék tanulni!
Érzelemvilág, stresszes helyzet is talált!
2012. máj. 17. 21:14
15/16 anonim 

válasza:

Én nem töltöttem ki, de most ahogy olvasom, eléggé illik rám. :D
16/16 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok, gyorsan még valami, hátha érdekel :) Én is kitöltötte az előbb és ugyanez jött ki!! :)) (nem véletlen volt ismerős ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!