Mi a véleményetek erről a típusrol? Van itt ilyen aki megcsinálta ezt?
2012. máj. 16. 02:11
1/16 anonim 

válasza:

Érdekes, még nem találkoztam ezzel de nagyon jellemez a leírás!
2/16 anonim 

válasza:

nagyon komoly, köszönet érte!!
"Nincs több cucc? Akad valamink, ami olyan mint a drog?"
Hatalmas :D
3/16 A kérdező kommentje:
nekem ez jött ki és jellemzőek a leirások, a teszt után:)
2012. máj. 16. 02:31
4/16 Ⱳhite ßelle 

válasza:

Megcsináltam, nekem istp 94, infp 20 és infj 4 kérdés alapján. Szerintem ez nem igazán tükrözi a személyiséget, valami lehet benne, de nem alapoznám arra, hogy akkor én most csak ilyenekkel ismerkedek. :D Szerintem függetlenül attól milyen típus valaki, lehet egy tuskó is és lehet normális is.
5/16 A kérdező kommentje:
igazad van amúgy:)
2012. máj. 16. 02:36
6/16 Ⱳhite ßelle 

válasza:

Csak, hogy mindenki egyszerűen beazonosíthassa magát aki akarja. [link]
7/16 anonim 

válasza:

Én INTJ vagyok vagyis az összes többi típus csak arra jó, hogy az agyamra menjen.
8/16 anonim 

válasza:

Én enfp vagyok, okosabb bárki másnál, de azért így is szeretek mindenkit:D Nekem mindegyik tesztnél ez jött ki, és stimmel is a leírás nagyjából. Isfp-t nem ismerek:(
9/16 anonim 

válasza:

Akik éjjel neteznek azok mind introvertált típusok? Különös...:D
10/16 anonim 

válasza:

Én is megcsináltam,volt ilyen kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!