Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem vagyok olyan boldog...

Miért nem vagyok olyan boldog mint mások?

Figyelt kérdés
Az új munkahelyemen nehezen megy a beilleszkedés, mert nem tudok össze vissza vihogni mint egy idióta mindenen, nem értem ezek hogyan csinálják, vagy inkább mi a túrót lehet mindíg vihogni mint egy félkegyelmű... beszélgetek, mosolygok, de úgy látszik ez kevés, kirekesztettnek érzem magam.

2012. máj. 15. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak te érzed így? Mások másképp látják.
2012. máj. 15. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mert kizárnak a csoportból, ezt érzem, ezt érzi az ember, ha nem fogadják be. De én visszafogottabb vagyok, meg nehezebben nyílok meg...hm. Depressziós is vagyok mondjuk, most is bogyókat szedek.
2012. máj. 15. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Aha, akkor az úgy más. És miket szedsz? Antidepresszáns? Xanax, rivotril?
2012. máj. 15. 16:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt most nem úgy kell elképzelni hogy mindenki happy, én meg szomorkodok, csak nehezen oldódok fel, nem szólalok fel olyan bátran...ennyi. És ez kiveszi magát. Ezen nem tudok javítani, bogyók nélkül ez rosszabb..... valszeg a személyiségem ilyen....
2012. máj. 15. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, akkor valószínű te ilyen típus vagy. Ez nem probléma. Mindenki olyan amilyen. És a munkahelyeden kívül a magánéleted rendben van? Vannak őszinte kapcsolataid, vagy legalább egy?
2012. máj. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!