Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit bántatok meg életetek...

Mit bántatok meg életetek során a leginkább?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 22:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
a 7.kommentelő kérdésére szeretnék válaszolni:Igazából olyan dolgokat bántam meg hogy nem megy a matek nem értek hozzá mégis ilyen pályát választottam a másik dolog amit megbántam az hogy nem tudom kimutatni az érzéseimet pl:nem tudom azt az embert megütni aki mondjuk szivat fizikailag képes vagyok rá szellemileg viszont mindig megnézem pro és kontra és mire ezzel végzek elmegy a pillanat,azt is bánom hogy nem vagyok temperamentumosabb ezért nem tudom elengedni magam, túl becsületes vagyok ezt is bánom, és azt ki ne felejtsem nem tudok a társaság középpontjában lenni ennyi jut eszembe hirtelen
2012. máj. 17. 22:57
 12/12 anonim válasza:
Köszönöm a választ:)
2012. máj. 18. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!