Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert erzek igy es hogyan...

Miert erzek igy es hogyan valtoztathatok rajta?

Figyelt kérdés
Elkoltoztunk egy masik orszagba ahol mellesleg nem beszelnek magyarul.. eleve nehezen baratkozok egyedul, de igy meginkabb, hogy nem vagyok olyan perfekt angolbol. Igy nincs sok baratom es akivel szoktam naponta beszelgetni neki sem mondok el olyanokat amiket mondjuk az otthoniaknak. (pedig akkor mar ugyanannyi ideje ismertem oket, mint azt aki itt van). Es azt vettem eszre, hogy mindenkiben a hasonlosagot keresem... hogyan tudnek elvonatkoztatni toluk? Marmint.. az otthoniaktol? Tartani akarom veluk a kapcsolatot, persze de aa.. baratok kellenek itt is.

2012. máj. 14. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben voltam nagyon sokáig,de végül rájöttem hogy vagy elfogadom azt amilyenek az emberek itt(külföldön) és megpróbálom a jó oldalukat látni,VAGY magányosan egyedül élem az életem.

Próbálj meg egy kicsit a pillanatnak élni és ne keresd a magyar barátaidat a külföldiekben mert nem fogod megtalálni.

2012. máj. 14. 23:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom az itt elokkel (vagy felreertettuk egymast?) csak nehezen nyilok meg elottuk, mert nehez. Probalok arra koncentralni, hogy ne hasonlitgassak, mert senki sem ugyanolyan viszont meg annyira furcsa. Azert lehet mert nagyon hianyoznak az otthoni barataim? Te mennyi ideje elsz/eltel kint? Es mikor sikerult elvonatkoztatnod?
2012. máj. 15. 00:26
 3/3 A kérdező kommentje:
..es "Próbálj meg egy kicsit a pillanatnak élni" mondatod sokat segitett. :)
2012. máj. 15. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!