Mi a bajom? Mi a problémám? Miért rágódom ilyen hülyeségeken?
Figyelt kérdés
Idén mentem gimibe. Lett néhány barátom. Mindig kicsit visszahúzódó voltam. Nem vagyok lezser. Kijövök a többi osztálytársammal is, csak... Néha úgy érzem nagy hiba van a készülékemben, ugyanis azon problémázom fejemben, hogy senki sem szeret, és, hogy nincsenek barátaim, mert akiket annak tekintek annyira sulin kívül nem találkozunk, és, ha vmilyen iskolai szünet van elő jön a magányosság érzése. Néha olyan féltékeny tudok lenni azokra, akik nagy csapatostul mennek a "barátaikkal". Tudom, hogy hülyeség, de néha ezek körbekerítenek. Nem tudom, hogy üldözhetném ki ezeket meg, hogyan lehetnék nyitottabb. Mi a bajom. Amikor tényleg mindenem megvan. Pasi nem kell. Különben 16 éves lány vagyok.2012. máj. 14. 15:48
1/3 anonim válasza:
Ha találkozni akarsz valakivel, akkor el kellene hívnod, különben honnan tudná a másik ember, hogy mit akarsz? Odamész az iskolai barátaidhoz, és megkérdezed, hogy a szünetben nem mentek-e el mit tudom én vásárolni, moziba vagy amit akarsz. Ez nem olyan bonyolult dolog.
2/3 anonim válasza:
Engem sem hívnak sehova és amikor én hívom őket vhova akkor kb mindig "nem érek rá" a válasz.Ilyenek az igazi barátok?
3/3 anonim válasza:
ugyanez van velem is, szintén visszahúzódóbb vagyok. én idén mentem fősulira. lett pár barátom, illetve azt hittem, hogy azok, hiszen nemrég kiderült, hogy ki milyen. akiről azt hittem, hogy a legnormálisabb (csendes, visszahúzódó, nyugodt), nos, ő a legrosszabb. már nem is vagyok hajlandó korombeliekkel barátkozni, egytől egyig álnok kis... mindegy... próbálkozz meg te is haverkodni idősebbekkel, pl valamelyik idősebb uncsitesód barátnőjével. az sem baj, ha már anya, de legalább nem célja, hogy betegyen neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!