Miért jár ilyen hülyeségeken az agyam minden buli után?
Figyelt kérdés
Minden buli utáni napon csak azon jár az agyam, hogy jaj nem dumáltam túl sokat?, nem voltam túl részeg?, nem beszéltem hülyeségeket? Ez annyira rossz érzés. Viszont amikor a bulin vagyok csak az érdekel, hogy érezzem jól magam.2012. máj. 4. 12:10
1/4 anonim válasza:
ismerős az érzés,a minap voltam egy bulin és énekeltem,baromságokat beszéltem,pedig nem vagyok ilyen.
Reggel ébredés után,elgondolkodtam,hogy de ciki biztos baromnak néztek!!!!
2/4 anonim válasza:
ha a többiek nem voltak annyira részegek mint te az az ő bajuk, de ha ők is annyira akkor tuti nem gáz meg lehet nem is emlékeznek
3/4 A kérdező kommentje:
De nem feltétlenül a részegségről van szó. Utoljára berúgva már szinte egy éve voltam. A gond, hogy sokszor nem is lenne okom ilyesmiken törni az agyam, viszont nem tudok másra gondolni.
2012. máj. 4. 13:02
4/4 anonim válasza:
én az ilyenek miatt próbálok másba kiélni magam. nem a diszkósdiszkótuctucba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!