Miért nem vesznek engem emberszámba?
Szia! Régen én is voltam hasonló helyzetben,és akkor írtam egy listát azokról a személyekről akiket szeretnek,akik közömbösek,és akiket csúfolnak. Nagyjából különböző személyiségek voltak,de ezek közösek voltak bennük :
Akit szeretnek:
-van egyénisége,saját stílusa,és nem másokat utánoz.
-van saját véleménye,amit úgy is ki tud fejteni,hogy közben nem bunkó
-van humorérzéke
-Másokkal nem bunkó,de nem nyaliziksenkinek,nem kétszínű nem beszél ki senkit.
-Tud gondolkodni, értelmes
Közömbösek:
-ide a nagyon átlagos lányokat sorolnám,akik nem csúnyák,de nem is szépek,nem nagyon szoktak beszélni,megnyilvánulni,saját kis körük van..őket nem szokták bántani,de kedvelni se.
Akiket bántanak:
-gyakran nagyon igénytelenek : sárga fog,besárgult haj,büdős lehelet vagy testszag
- igénytelenül öltözködnek : pl vastag lábra streccs anyaú cica nadrág, magassarkúhoz szabadidő pulcsi,stb.
-nagyon buták : nem nem az hogy a nehéz matek feladatok nem vágják,vagy irodalom órán nem tudnak elemezni egy verset,hanem úgy alapból az élethez hülyék..alapvető fogalmakról nem tudnak semmit, meg mindent elhisznek...az ilyen embereket pl senki se fogja komolyan venni.
- összevissza nevetnek minden apróságon,értelmetlenül fecsegnek összevissza...túl sokat beszélnek,de nem hallgatnak meg másokat
-két színűek,kibeszélnek másokat
Szóval ezeken gondolkozz el,nem kell válaszban leírnod,hogy te nem vagy mondjuk kétszínű,ezt magadban gondold át szépen.
DE az is lehet,hogy esetleg túl érzékeny vagy,és magadra veszel mindent. Olyan nincs,hogy mindenki figyel rád..az embereket nem érdekli mindenki,őrülj ha van 3 barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!