Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mernek hozzám szólni vagy nem vesznek emberszámba?
Bárhányszor találkozok a párom haverjaival: szinte sosem szólnak hozzám. Csendes vagyok, de szoktam nekik köszönni, páran nekem is köszönnek. Viszont hozzám szólni már egyáltalán nem tudnak. Múltkor pl.: az egyikük véletlen megdobott egy labdával, és a barátomtól kért bocsánatot ahelyett, hogy tőlem kért volna. Sztem ez elég gáz. Most akkor ennyire levegőnek néznek, vagy pedig ennyire félnek hozzámszólni? Mi lehet ennek az oka.
18/L
huh ez nagyon gáz nem irigyellek:(
velem detto ugyanez volt, ott voltunk a barátom, haverjai meg én... ott ültem a barátom mellett és ahelyett hogy tőlem kérdezték volna meg hogy nem kérek hot dogot odafordul a barátomhoz és megkérdezi ő nem kér hot dogot?
a tiedet még meg lehet érteni és be lehet tudni annak hogy valószínű csak a barátodtól féltek és a tiszteletét akarta a bocsánat kéréssel kifejezni, de ezt... ez inkább olyan mintha még beszélni se tudnék mint kb. egy gyerek és el se bírom dönteni hogy eszek-e...
23:44, ha tényleg csak erről van szó, akkor jó:D
Amúgy így belegondolva lehet van benne valami, mert a barátomnak van pár néhány évvel idősebb haverja is, és ők mindig észrevesznek, köszönnek, és talán még hozzám is szólnak néha.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!