Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy ne rúgjak be...

Mit tegyek, hogy ne rúgjak be minden bulin?

Figyelt kérdés
Hiába mondom, hogy na most akkor csak egy kicsit iszok, mert mindig eléggé berúgok. Nem addig, hogy haza kelljen vigyenek, de szerintem így is eléggé gáz vagyok. Hogyan tartsam a mértéket? Nálam annyira nehezen megy.

2012. máj. 10. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Kell önfegyelem ahhoz hogy visszafogd magadat.

De nem árt ha nem éhgyomorra iszol, ha szépen lassan viszed be az alkoholt - nem gurítasz le egy üveg Unicumot az első félórában és hasonlók. :)

2012. máj. 10. 08:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem a végére sikerül mindig a részegség. De ha iszok egy kicsit utána meggondolatlanul mindent megiszok.
2012. máj. 10. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Kerüld a töményet!

Igyál sört felváltva valami alkoholmentessel!

Vagy ha töményezel akkor higítsd fel valami nyúlnyállal (pl. vodka-narancs, gin-tonic)!

Kajálj be előtte rendesen, közben is nasizz valami sörkorcsolyát!

2012. máj. 10. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Vigyél kevesebb pénzt :)
2012. máj. 10. 09:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Fizetnek...
2012. máj. 10. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én módszerem eddig mindig bevált: Ne igyál alkoholt.. egyáltalán :)
2012. máj. 11. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!