Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen italok legyenek a bulin?

Milyen italok legyenek a bulin?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A Barátnőm jövő héten lesz 16 éves :) Meglepetés bulira gondoltam. Meg vannak hívva az emberek. Arra gondoltam, hogy ha mindenki beadna egy 500 ft beugró pénzt, és összegyűlne akármennyi, abból vennénk egy ajándékot, amit majd közösen adnánk oda neki. Lesznek számára picit idegen emberek is, akik inkább az én barátaim is, de ismerik egymást. Vagy! ugyan úgy maradna az 500 ft beugró, és abból tudnék még venni még piát, és hasonlókat. Azért van beugró pénz, mert szülinapi buli is meg rendes buli is xD.. Vagy hogy mondjam :) Nem ez a lényeg. Másik kérdésem: Milyen italok legyenek nagyrészt szerintetek? Gondolok itt sörre, meg likőrökre, meg a kedvenc italára, ja meg csinálni szeretnék vodkazselét :) Szerintetek milyen pia képe még a bulihoz? :)

Választ köszi :)

17/L

2011. jún. 19. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát te tudod mit szeretnek a többiek. Én mindenképpen készülnék borral, kólával, mert nem mindenki szereti a sört. Másik amit a legtöbb ember szeret: pálinka.
2011. jún. 19. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Juj tényleg, a bor :O

Nagyon köszi :)

2011. jún. 19. 23:09
 3/3 anonim válasza:

sör, bor és pezsgő mindenféleképpen.

ha húzósabb kellene: pálinka? esetleg abszint? :D

2011. jún. 19. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!