Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Adnátok nekem feladatokat?

Adnátok nekem feladatokat?

Figyelt kérdés

Szeretnék kalandokat és növelni az önbizalmam. Szükségem lenne feladatokra, amiket végre kellene hajtanom. pl. egyedül enni étteremben (ezen már túl vagyok és elég nehéz volt nekem, mert nagyon félős, önbizalom hiányos vagyok) és ilyesmiket :) A kitartásommal, külsőmmel, bátorságommal vannak problémáim és örülnék , ha ezt erősítő feladatokat írnátok!

köszi

20/L

2012. máj. 9. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nehéz egyedül enni egy étteremben? Én szeretem a nyugalmat és nap mint nap egyedül ülök be a egy Kévázóba átgondolni, hogy ma mi lesz, tegnap mit rontottam el, ma mit hogyan kell majd csinálnom. Nade egy ilyen dolog például: bemész egy műszaki cikkekkel foglalkozó boltba, körülnézel és megkérdezel valakit, hogy ez a hifi miért jobb mint az a hifi. Lehetőleg ott dolgozót kérdezz meg :) De ez most nem feladat hanem egy helyzet, mert én már voltam így és kb 20 percig magyarázta a pasas hogy mi a helyzet, pont hifit néztem :) Egyébként rendes volt nagyon :)
2012. máj. 9. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Kávézóba* bocs az elírásért.
2012. máj. 9. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
a kommentemet kiegészíteném azzal, hogy nem kell megvenned semmit, közlöd vele, hogy majd még átgondolod megköszönöd a segítségét és elmész. de ahogy gondolod :D
2012. máj. 9. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
de ha írsz privát üzenetet akkor beszélgethetünk, mert néhány éve én is elég önbizalom hiányos voltam. :)
2012. máj. 9. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok, egyedül nem lennék képes beülni sehova, de ez jó ötlet ami te csináltál lehet rászánom magam én is egyszer
2012. máj. 9. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Intézz el egyedül egy hivatalos ügyet. Ha ez sikerül, akkor büszke leszel magadra.
2012. máj. 9. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Találkozz egy teljesen idegen sráccal. Ajánlom magamat! Nyugalom, semmi rossz szándékom nincs! Az meg úgy is kizárt, hogy a közelben laksz. 21/F
2012. máj. 9. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Legyetek nyitottak és rá fogtok jönni, hogy az emberek többsége normális lesz veletek. Higgyétek el, hogy nem mindenki veletek foglalkozik. Én régebben amikor végigmentem a Fő utcán, szorongva éreztem magam. Aztán idővel megtanultam, hogyan kell le se sz&arni más embereket. :)

17/F

2012. máj. 9. 20:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már hivatalos ügyek intézésétől nem félek, sőt élvezem is, már elutaztam sokszor egyedül is külföldre, kipróbáltam több dolgot, amit nem mertem volna, már nem nagyon szorongok az utcán (csak zárt térben), de még mindig gyengének érzem magam.
2012. máj. 10. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd, hadd erősödjél meg magad apránként.

Én 36 vagyok, elég magabiztos látszólag, de belül még mindig sokszor szorongok. Nem szeretem a nagy tömeget, inkább itthon vagyok. Én már rátaláltam arra, hogy mi okoz nyugalmat és nem akarok már megfelelni senkinek szinte. Ezt mutatja az otthon kuksolásom, hisz a legtöbb ember számára ez nem normális, én viszont tényleg szeretem!!!!

De más nem nagyon ért meg és az, hogy ezt sikerült átlépnem és leráznom magamról, mármint más negatív véleményét rólam emiatt, ez nálam nagy siker. :)

2012. máj. 11. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!