Hogyan növelhetném az önbizalmam?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, nem vagyok csúnya, sőt, az ellenkezője, én mégsem hiszek nekik, valahogyan olyan valószínűtlennek tűnik. Pláne, ha egy fiú mondja, de az meg a másik, hogy úgy érzem, nem kapok kellő visszajelzést tőlük sem, nem is tudom, mikor dicsért meg fiú utoljára, bezzeg a többi lányt meg igen. Ők csak úgy aratnak a helyes kis pofijukkal meg lapos hasukkal az én torkom meg folyton elszorul attól, hogy sosem leszek olyan mint ők. Folyton hasonlítgatom magam, MINDENKIT szebbnek/csinosabbnak találok. Egyszerűen nem tudom leállítani a negatív gondolatok áramlatát. Valaki segítene? :)2012. máj. 8. 22:22
1/4 anonim válasza:
Kezdj el pl. magaddal törődni, ne másokkal. Most azt várod mindenki írogassa, jaj biztos szép vagy, jaj mások is tuti annak látnak, jaj ez jaj az. AZt se tudjuk hogy nézel ki, lehet tényleg csúnya vagy.
2/4 anonim válasza:
vegyél új ruhákat,változtasd meg a frizurád,rendezd át a szobád.ezek csak apróságok,de boldogsággal töltenek el,és ha az emberek látják hogy boldog vagy közeledni fognak hozzád,és te is máshogy látod majd a világot :)
3/4 anonim válasza:
Mindennap állj a tükör elé és mond azt szép vagyok és ismételd meg 5-ször. El kell hinned és ne érdekeljen mások mit mondanak.
4/4 anonim válasza:
És, ha egy fiú (azaz én) mondom el a véleményemet rólad? Csak akkor privátban dobj egy képet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!