Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért ilyen (ek) velem? (hoszzú)

Mért ilyen (ek) velem? (hoszzú)

Figyelt kérdés
Én egy 13 éves lány vagyok. Van egy 15 éves fiú, a szomszédom. Kb. egy évvel ezelőtt elmondtam az osztálytársaimnak, hogy tetszik. Erre ők valamilyen programmal feltörték a facebookomat és írtak a fiúnak egy olyan üzenetet, hogy barátkozni szeretnék vele. Szegény nem értette, hogy most mi van. Persze, hogy azt írta vissza, hogy NEM!!! Erre még ők írtak neki még valamit amire a fiú azt írta vissza, hogy menjek a pi*****a. Kis hisztis k***a vagyok aki nem érti meg azt, hogy NEM. (annak ellenére, szomszédok vagyunk még soha sem beszéltünk és nem is ismerjük egymást, mert nem egy oviba és suliba jártunk) Már kb. fél órája irogattak neki, amikor beléptem a facebookra. Nem értettem, hogy most mi van, mert ugye pont jött egy bejövő üzenet a fiútól. Megnéztem az előbbi üzeneteket és láttam, hogy valaki feltörte a facemet. Írtam neki, hogy tényleg nem én voltam, de természetesen nem hitte el, azt mondta, hogy most már ciki a szitu és ki akarok belőle keveredni. SZóval nem hitte el, hogy nem én voltam. Természetesen összevesztünk és amikor találkozunk az utcán nem köszönünk egymásnak(ő még el is fordítja a fejét) El mondta ez a történetet a barátainak is. Természetes, hogy most minden fi itt ahol lakok(falun) hülyének néz és le is néz. De ez még nem volt semmi. Jól összevesztem a "barátnőimmel" akik azt mondták, hogy csak jót akartak. Erre ők bosszúból nyitottak egy fiú néven egy másik facebookot. Ráírtak a fiúra, hogy mondjon rólam valamit hisz a szomszédom biztos, hogy ismer. Meg hogy hova megy továbbtanulni. Erre a szomszéd fiú megint azt hitte, hogy én vagyok. Olyanokat írt vissza, hogy...:/. Erre a második facebookra úgy jöttem rá, hogy véletlenül az eredetire írt vissza egy üzenetet és én visszaírtam, hogy most mi van.? Erre ő elkezdte, hogy ne játszam a fejem tudja hogy a fiú néven is én vagyok fent facebookon. ÉS MÁR LESZÁLLHATNÉK RÓLA. Már gondoltam, hogy a kedves volt barátnőim csinálták velem ezt. Ez már kb fél éve volt. A "barátnőimet" nem bírtam rávenni, hogy ha ezt csiálták velem akkor mondják el a fiúnak, hogy ők voltak. Természetesen itt a faluban minden fiú hülyének néz engem. Ha kimegyek az utcára a képembe röhögnek. VAn a házunk előtt egy kis füves pálya. Ott szokott focizni, biciklizni a szomszéd fiú a barátaival. Az eset után egyszer sem voltak ott. Vagy ha oda jönnek akkor a házunk ablakának háttal ülnek le. Mért kell ezt csináni velem!! ? :/=( MÉRT NEM LEHET ELHINNI, HOGY NEM ÉN VOLTAM? Most komolyan te mit tennél ha a szomszéd fiú lennél? Te sem hinnél nekem?
2012. máj. 7. 12:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Ami a legjobban fájt az az, hogy én már nagyon régen várok arra, hogy hozzon valaki májusfát. Eddig még nem hozott senki sem. Ebben az évben vittek a falubeli fiúk is fát a lányoknak, és majdnem mindenki kapott csak én nem:/
2012. máj. 7. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha odamennél a fiú elé? Vagy annyira bátor már nem vagy? Ha ennyire zavar, cselekedj.. :D

VAGY

Hagyod, hogy lecsillapodjanak a kedélyek és a feledés homályába vesszen ez az egész.

2012. máj. 7. 12:29
 3/8 A kérdező kommentje:
oda menni nehéz lesz, mer tegnap is elmentem kutyát sétáltatni. A parkban voltak egy padon ültek, mire odaértem röhögve elmentek. És láttam, hogy miattam mentek el. Szóval ez nem fog menni.... A facen meg már nem írhatok neki, mert akkor már teljesen hülyének nézne.
2012. máj. 7. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
És az a legrosszabb, hogy ennyi veszekedés után is tetszik még nekem.
2012. máj. 7. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá, ha elmegy, üvölts utána, és mond meg neki még egyszer, hogy nem te voltál, és ha azt mondja, hogy szállj le róla, akkor mondd, hogy te megteszed, de ő is szálljon le rólad, és ne gyanúsítgasson olyan dolgokkal, amiket ezerszer megmondtad, hogy nem te csináltál. Esetleg megemlítheted, hogy álmodban sem szeretnél bele, ne higgye már azt, hogy körülötte forog a világ.

Vagy ha kiröhögnek kérdezd meg, hogy "Pontosan mi bajod is van?"

2012. máj. 7. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt lehet, hogy 13 évesen még nem tudod megfelelően megérteni és elfogadni, de a legtöbbször csak azoknak az embereknek a véleménye számít, akik hisznek is neked. Nem győzhetsz meg adott személyt, hogy higgyen neked- de akkor az azt jelenti, hogy az a bizonyos személy nem is számít sokat az életedben ( és ez érvényes akkor is, ha több személyről van szó ).
2012. máj. 7. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a szomszédba lakik, akkor szerintem kopogj át és mond el neki az igazat, hogy tetszett, elmondtad a barátnőidnek stb stb. Elküldeni nem küldhet el ennyire biztos nem bunkó..... szerintem.

Szurkolok! Hajrá! :)

2012. máj. 9. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaaaj kis pisisek, a facebook nem gyerek kezébe való!!!!
2012. máj. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!