Miért utánoznak? Jó ez?
Elég érdekes személyiség vagyok. Sokan megpróbálnak utánozni, ugyanolyan napszemüvegeket és ugyanolyan mintás fölsőt vesznek, olyan színű hajat akarnak, mint én, ugyanazt a zenekart szeretik és ugyanúgy is festik magukat, ahogyan én szoktam.
Ők mind a környezetemben élnek - ismerem őket, és ők is engem. Miért utánoznak? Miért jó ez nekik? Ráadásul le is tagadják, a hátam mögött pedig arról beszélgetnek, milyen jó ötleteket lopkodnak tőlem... Engem mérhetetlenül zavar. Persze lehet hogy ez nem így van, de nekem nagyon úgy tűnik...
én is 15 vagyok, 1-2 éve még engem is rettenetesen zavart..
azóta rájöttem hogy semmi értelme ezen aggódni,elfogadom magam olyannak amilyen vagyok és kész :)
azért csinálják mert féltékenyek hogy te már tudsz valamit :D nekik meg semmi ötletük nincsen..
idővel vagy te szokod meg ezt az állapotot vagy a barátaid unják meg..
egyik ismerősöm (ugyanígy 15 és csaj/ mesélte hogy a csaj barátai irigykedtek a mellére és ő annál jobban "mutogatta"(na jó annyira nem :) ) és kihúzta magát mindig, csak azért hogy had irigykedjenek tovább :D
sztem legyél büszke arra hogy tudsz nekik mutatni valamit :)
engem az is zavart ha msnről ellopkodták a jeleimet..xD
és mindig mondtam nekik hogy jajj minek kell lopkodni..erre összevesztünk újra és újra.. amíg rájöttünk mennyire dedós dolog ilyenen veszekedni..xD
a barátság sokkal fontosabb mint ilyen kis apróságok :)
21:02!
Igen a mellem az nekem is központi téma még:D mert nekem nagy és kerek. :) Köszi a választ.
nem új jelenség, hasonló cipőben járunk... nem kell vele foglalkozni, vagy vegyél olyan cuccokat, amik ritkák, és nincs belőlük sok a városban.
(ne a New Yorkerben vásárolj pl.)
Irigyek! Simán lejön. Erről már az oviban leszokik mindenki...( jah hát valaki nem)... :D
Én azt javaslom hogy ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!