Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A szüleimnek vagy nekem adtok...

A szüleimnek vagy nekem adtok igazat?

Figyelt kérdés

Vannak dolgok, amiket szeretnék megtenni/megvenni. Meg vannak rá a pénzem, de nem engedik. Ha megteszem, költözhetek.

Én nem akarok költözni, de ezekre a dolgokra szükségem van.

1. önbecsülésem = 0. Ezekkel a dolgokkal büszke lehetnék magamra, mert úgy érzem magam mint egy burokban tartott tehetetlen, semmire sem képes idióta..

Autó és mellnagyobbítás.

20/L

2012. ápr. 29. 18:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%

A szüleidnek.

A többiek már mindent leírtak.

Amíg ott élsz azt csinálod amit ők mondanak, ráadásul nemhogy házra gyűjtenél, inkább undorító mellnagyobbításra költesz, hát gratulálok.

2012. ápr. 29. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

attól hogy veszel magadnak egy műmellet meg egy autót nem lesz önbizalmad, én egy ideig azthittem hogy attól lesz majd önbizalmam ha felzselézem a hajam, jó ruhákat veszek magamra meg jó cipőt. frászt. a megmérettetésektől fog nőni az önbizalmad, amikor nekimész egy olyan dolognak amitől félsz. dolgozni kell az önbizalomért. meg egyszerűen nézz magadba, mivel nem vagy az életedben elégedett? ne mondd azt hogy az a bajod hogy kicsi a melled mert ez egy fszság, nem attól leszel jó nő hogy nagy a melled, hanem hogy sugárzik belőled az, hogy te egy NŐ vagy. a szüleidnek meg igazuk van, bár én nem elzavarnálak a háztól, azzal még mélyebbre ásnám az önbecsülésed, hanem leülnék veled mint felnőtt emberrel beszélgetni.

24/F

2012. ápr. 29. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes, hogy leszavaztátok az előttem szólót, tökéletesen igaza van, ha valakinek ellenvetése van hát írja, abból tanulunk.
2012. ápr. 29. 19:14
 14/17 anonim ***** válasza:

A mellnagyobbítás hülyeség. Ha jól tudom akkor 10 év múlva implantátum csere vár rád. Nem attól néz ki valaki jól hogy nagyok a mellei. Sok lány ismerek akik nagyon jól néznek ki pedig nem mindegyiknek van nagy melle. Van nagymellű lány is aki meg egyébként nagyon csúnya.

Autót akkor vegyél magadnak ha szükséged van rá. Azért felesleges hogy csak furikázz vele. Ha szükséged van autóra de nem engedik hogy vegyél akkor kérd el a szüleidét. Még jól is jársz mert a biztosítást, adót és a műszakit nem te fizeted. :))

Nekem nem mondták hogy nem vehetek autót, sőt azt emlegetik hogy motor helyett gyűjthettem volna autóra.

2012. ápr. 30. 09:16
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
igen meglepődnék ha kiderülne hogy a kérdezőnek egy diploma is cél lehet viharcsöcsök mellett......de milyen gagyi ez már? mutánsemlőket berakatni hogy legyen valakinek önbecsülése?! csináltasd meg, gyere ide büszkélkedni vele és hogy már minden rendben , és én majd beirom hogy nagy a segged szar a kocsid hullik a hajad és kövér vagy... akkor felteheted a kérdést megint itt , hogy neked vagy nekem adnak e igazat, és úgy fogsz kinézni mint geronazzo mária
2012. ápr. 30. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:

YO!

(Előre szólok, szabadszájú vagyok!)

Műcsöcsökkel és kocsival is tehetetlen idióta leszel, és 20 (Bocsánat, 24!(Vagy, 25!) évesen még a tanuláson járjon az eszed ha annyira önálló akarsz lenni akkor dolgozz!

2017. aug. 20. 21:32
 17/17 anonim ***** válasza:

YO! MEGINT ÉN VAGYOK!

Bocsesz, most olvasom végig! Ezekkel büszke lennél magadra?

Hogy? YOHOHOHOHOHHOOO!

2017. aug. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!