Mit gondolnak az emberek rólam ha ez vagyok én? (azt hogy gonosz vagyok? )
Amúgy fiú vagyok.
-A tél a kedvenc évszakom,sőt a többit gyűlölöm,főleg a nyarat.
-Szeretem ha esik az eső,szomorkás az idő,nagyon fúj a szél.
-Hosszú hajam van,szeretem ha össze-vissza van,beleióg a szemembe,eltakarja az arcom.
-Ha zenét hallgatok akkor csak a Hells Bells,Back in Black jöhet szóba. (az ACDC től...)
-Nem szeretek bulizni,nem szeretem a nagy társaságot,ünnepeket.(kivéve a Karácsonyt)
-Egyes személyeket ok nélkül elitélek,mert nem szinpatikusak,valami nem tetszik bennük.
-Csillapithatatlanul nagy bosszúvágyam.haragom van.
-Egoista vagyok.
-Gyűlölöm a nyüzsgést a sok embert egy helyen
-Kimondhatatlanul agressziv vagyok
-Senkinek nem tudok örömet/szeretetet kimutatni.
-Senkinek nem tudok örömet/szeretetet okozni.
-Amikor örülök azt egy icipici pár másodpercig tartó mosolygás jelzi.
-Mindenki szerint brutális gonosz humorom van. (pl:A gyerekek az óra közepén vannak...Minden a legnagyobb rendben van...Egyszer csak a tanár elkezd fulladni,vért köpni köhögni...majdöszzeesik és a saját vérében fullad meg. Vagy. Megy eg öreg bácsi az uton kerékpárral...Egyszer csak elkezd habozni a szája,megbolondul,leesik a kerékpárról az árokba és vért kezd okádni és meghal!)
Nekem ez nagyon-nagyon vicces.Lehet hogy homorérzékem sincs?:/
-Nem fogadok szót,vagy nagyon nem szivesen ha parancsolnak nekem,Gyűlölön ha nekem akar valaki parancsolni.
-Mindennek az ellentéte vagyok,EGY NEGATIV SZEMÉLY!!!
nem az a lényeg meg tud e ölni egy állatot vagy sem... az a gáz ha valaki örömét leli a gyilkolásban... van hogy egy katona is rákényszerül a gyilkolásra (és ő nem is állatot öl...) a legtöbb ember még sem ítéli el... ezt csak 13:13-nak
visszatérve rád... valami fúrja az oldalam ... ha nem bírod a nyüzsgést ACDC koncert....? o.O
a 16/L
JÓLVAN........A KONCERT KIVÉTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem élvezem a gyilkolást,de meg tudnám tenni(olyanokkal akik már ártottak nekem)lelkismeretfurdalás nélkül és akkor a lassú kinhalált választanám nekik. (levágni életlen késsel a végtagokat,kikötözni egy fához és agyonra szurkálni,mindez előtt 6 nap éhezés,ÉS az egész"folyamat" alatt azt mondani nekik hogy milyen tehetetlenek,jó alaposan megszidni, lehöbdösni-vizelni,ürüléket nyomni a szájába és elmondani nekik h mit fogok csinálni vele... Vagy levágott végtagokkal elégetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!