Ti nem éreznétek tolakodásnak, izetlenkedésnek a következő szituációt?
alapítottunk egy zenekart, már mindannyiunk több éve foglalkozik zenével, szal már nem vagyunk bénák
én hoztam össze a bandát, senki nem ismert az elején senkit..aztán pár óra személyes beszélgetés után megismerkedtünk.
most viszont mikor a próbák időpontját irom ki fészbukra, olyan rossz érzés hogy alig írnak, még azt sem írják hogy oké, megyünk, vagy valami?
szerintetek nem fura ez, vagy vmi taszító lehet a személyiségemben a számukra?
eddig egyszer próbáltunk de nem volt vmi fergeteges a hangulat:\
18f
még azt hozzáteszem hogy a stílusban megegyeztünk szóval abba mindenki benne van, meg az énekes felvetette hogy saját számokat játszunk szóval, elvileg komoly szándékúak
de akkor is bénán érzem magam amiért semmi reakciót nem kapok(az egyik sráctól még csak csak, de a másik 2től semmi)
Jó lenne valami programot szervezni, kirándulás, biciklizés.... hogy jobban megismerjétek egymást. Vagy hívd meg magadhoz őket beszélgessetek, egyetek, iszogassatok...
Ez segítene szerintem feloldani a hangulatot! :)
igen félreértettél, a tagokról van szó, nem a közönségről
1. köszi már voltunk egyszer akkor jó is volt, sztem megyünk még, ha tényleg nem az beszél belőlük hogy nincs kedvük bandázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!