Miért nem mentem még ki külföldre?
Az lehet a baj hogy kötödsz a hazai dolgaidhoz,szüleidhez,haverjaidhoz. Ez miatt tetovazol. Talan batortalan vagy es felhetsz is az uj kihivasoktol!
En külföldön dolgozom mar egy ideje es mostanra ugy megszerettem a munkahelyet a környezetet a fizetest hogy ha rövid idöre itthon lehetek mar varom hogy vissza menjek ujbol. Csak egyszer kell elkezdeni es utana nincs megallas.
Tömören ez a velemenyem a kerdesedre!
Egyaltalan AKARSZ kulfoldre menni? Mert ha jo Mo-n akkor minek menj mashova? Senki se mondja, hogy kulfoldre KELL menni.
Aki igazan akar, az ugyis megy!
Megnyugtatlak, nem vagy hülye! Mi lenne e kis hazával, ha mindenki kimenne külföldre? Hiszen ezt hallottuk jó ideig a médiákban, menj-menj ki / de máris/.
Itt születtem itt szeretnék boldogulni, itt szeretnék annyi fizetést kapni amiből meg lehet élni. De ez mát sajnos politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!