Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem mentem még ki...

Miért nem mentem még ki külföldre?

Figyelt kérdés
Tényleg hülye vagyok, már rég megtehettem volna, beszélek németül + angolul folyékonyan, van egy pénzügy-számvitel szakos diplomám....barátnő nincs, szóval nincs ami ide kössön. Én mégis ma kezdek az új munkahelyemen. Mintha nem tudnék elszakadni Magyarországtól.. mi van velem? Vagy csak félek?

2012. ápr. 23. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Az lehet a baj hogy kötödsz a hazai dolgaidhoz,szüleidhez,haverjaidhoz. Ez miatt tetovazol. Talan batortalan vagy es felhetsz is az uj kihivasoktol!

En külföldön dolgozom mar egy ideje es mostanra ugy megszerettem a munkahelyet a környezetet a fizetest hogy ha rövid idöre itthon lehetek mar varom hogy vissza menjek ujbol. Csak egyszer kell elkezdeni es utana nincs megallas.

Tömören ez a velemenyem a kerdesedre!

2012. ápr. 23. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet olyasmi, főleg ha még nem voltál. Ddee...azt le kell győzni.
2012. ápr. 23. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
1. Neked tömören ez a véleményed. Én meg nagyon részletesen kifejtettem a dolgot...
2012. ápr. 23. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
1.vok. Nem vagyok a szavak embere.
2012. ápr. 23. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Ezen ironikusan éppen azt akartam kifejezni, hogy én nem vagyok az...XD
2012. ápr. 23. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyaltalan AKARSZ kulfoldre menni? Mert ha jo Mo-n akkor minek menj mashova? Senki se mondja, hogy kulfoldre KELL menni.

Aki igazan akar, az ugyis megy!

2012. ápr. 23. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, nem vagy hülye! Mi lenne e kis hazával, ha mindenki kimenne külföldre? Hiszen ezt hallottuk jó ideig a médiákban, menj-menj ki / de máris/.

Itt születtem itt szeretnék boldogulni, itt szeretnék annyi fizetést kapni amiből meg lehet élni. De ez mát sajnos politika.

2012. ápr. 24. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez a jó hozzááláás, de ez inkább már Rambo, meg dzsungelharc.
2012. ápr. 24. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
azért nem mentél még ki külföldre... mert még itt maradtál.
2013. febr. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!