Menthető vagyok még? SOS
Kitöltöttem neten pár tesztet: mindenhol állítják,hogy depis vagyok :/ A fő bajom igazából az , hogy semminek nem látom értelmét,pesszimista vagyok,a jövőre gondolni se merek.Nem látom az élet értelmét,jó lenne meghalni,de szinte már ahhoz sincs kedvem :( Menthető vagyok még? Pszichiáterhez lehet hogy benéznék,de nem sima dokin keresztül...Kecskeméten vagy esetleg Szolnokon tudna valaki ajánlani vki-t,aki nem csak bogyókat ír fel?
Vagy nekem már totál mindegy?
22/L
velem pont ez a helyzet, csak én még fiatalabb vagyok nálad néhány évvel. Nálam pl az a fő gond, hogy nem vagyok elégedett magammal..már majdnem mindent kipróbáltam , de nem segített semmi.Tudom furcsán hangzik...de már vágtam is magam, pedig régebben nem volt semmi bajom. Szóval egy cipőben járunk, bár én emo vagyok(...szal érzelmesebb). Szerintem próbáld meg a dolgot megbeszélni valakivel , aki közel áll hozzád , mert a dokinál, lehet h nem tudsz annyira megnyílni. MENTHETŐ vagy!! Minden ember menthető, és minden ember értékes.!! Fel a fejjel, úgyis elmúlik, a pesszimista korszakod, és majd a dolgokat végre reálisan / pozitívan látod majd. ( bár engem az oszttársaim készítettek ki, és tartottak/tartanak lelki terrorban, szóval, kb átérzem, hogy milyen érzés lehet neked is minden nap felkelni...FEL a FEJJEL!! De ne gondolj mindig arra, hogy deppis vagy....az nem jó.! )
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!