Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Menthető vagyok még? SOS

Menthető vagyok még? SOS

Figyelt kérdés

Kitöltöttem neten pár tesztet: mindenhol állítják,hogy depis vagyok :/ A fő bajom igazából az , hogy semminek nem látom értelmét,pesszimista vagyok,a jövőre gondolni se merek.Nem látom az élet értelmét,jó lenne meghalni,de szinte már ahhoz sincs kedvem :( Menthető vagyok még? Pszichiáterhez lehet hogy benéznék,de nem sima dokin keresztül...Kecskeméten vagy esetleg Szolnokon tudna valaki ajánlani vki-t,aki nem csak bogyókat ír fel?

Vagy nekem már totál mindegy?

22/L

2012. ápr. 22. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem neked egy f@szra van szükséged!Carpe Diem!Hidd el,elmúlik depressziód!
2012. ápr. 23. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem a barátaid többet tudnának segiteni mint egy pszihiáter, ők azért csak jobban ismernek, persze csak ha tudják mi a baj, stb:D és nincs olyan h totál menthetetlen, mindig van kiút, fel a fejjel, régebben én is sokat voltam hasonló helyzetbe, de meg kell próbálni a jobbik oldalát nézni a dolgoknak:D 19/f
2012. ápr. 23. 00:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözlet a klubban, 8 éve küzdök ezzel. Menthető vagy, de TB-s orvostól sok jóra ne számíts csak gyógyszerre. A gyógyszer nem rossz, de kb. olyan mint egy mankó ha eltörik a lábad. Tudsz vele majd járni de sántítasz. Ha nem múlik el pár hónap alatt, akkor egy jó pszichiáterre lesz szükséged, de az a baj, hogy a TB-sek között én még nem találtam jót, a magánok meg drágák, alaphangon is 5ezer/óra, de az igazán jók 25-30ezerig is felmennek, ezt pedig nagyon kevesen tudják megfizetni akár éveken keresztül.

Ha kell még infó, keress meg magánban.

2012. ápr. 23. 00:55
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Gondolj abba bele, hogy ha esetleg megölnéd magad, nincs senki aki helyettesíteni tudna. Te eredeti, egyedi vagy és nyilván van valami dolgod a Földön.
2012. ápr. 23. 10:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat.

# 1/4 Az már van :)

# 2/4 Nincsenek barátaim,nagyon elrontottam vmit.Nem igazán mozdulok ki,szóval nem tom hogy szerezzek barátokat :/

# 3/4 Megy a privát.

# 4/4 Gondolkodtam picit és elvileg kitaláltam egy célszerűséget,csak véghez vinni bonyolult lesz :/ De azért az még itt tart :)

Szóval köszi mindenkinek!

2012. ápr. 23. 11:17
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
kitöltöttél neten pár tesztet..te inkább nézel ki úgy mint aki mindenáron keresni akar magának valami problémát amire aztán ráfoghat mindent. értelme mindennek akkor van ha te látni akarod benne.és mindennek van.. hogy ide irtál is volt (nem?!) az életnek pedig nincs értelme csak van. keress magadnak egy célt, az önsajnáltatással nem oldasz meg semmit.. jó lenne meghalni, honnan tudod jó lenne-e ahh degáz..de már szinte ahhoz sincs kedvem hátigen nem 1 f.sz kéne neked hanem 2. remélem észrevetted hogy kedvetlen vagy és világtalan , nem pedig depressziós. majd szólj ha 2 hónap alatt fogytál 20 kilót, nem alszol éjjel s inkább nappal,ránézel a kajára és hánynod kell, suicid gondolataid lesznek és szétmegy a fejed, aktivan pusztitod önmagad stb. akkor talán lehet beszélni depresszióról.. mutass már huszonévest aki nem filózik mi legyen az életével.. idösebbek is sokkal többet gondolkodnak ezen és aggódnak.. sos az.....
2012. ápr. 23. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
ja a kérdésre a válasz: ilyen felfogással NEM
2012. ápr. 23. 14:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Végül is:

csak 10kilót fogytam,enni alig eszem,aludni csak nehezen tudok és volt már hogy elindultam baromságot tenni,csak vki időben leállított :/ Köszi szépen.

2012. ápr. 23. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Gondolj mindig arra,hogy az élet szép,megéri reggel felkelni,mert nem tudod,mit hoz a nap.

Légy ezért boldog,és ne mindig a sötét oldalát nézd a dolgoknak!

2012. ápr. 24. 00:54
 10/12 anonim ***** válasza:
29%

Az első vagyok megint.

6 éven át mindig szomorúan ébredtem,mert a szerelmem eltűnt az életemből,nem maradt,csak a szomorúság.6 év!!!Érted?

Tavaly októberben rátaláltam ismét,nem kellett semmit melegíteni,ég tovább a szenvedély,a szerelem.

Szerinted nem szép az élet?Én megint boldog vagyok!NAGYON!

Tudom,hogy nem a kérdésedre válaszoltam,de meríts energiát az én jó sorsomból!Szívesen adom,mert boldog vagyok!

2012. ápr. 24. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!