Menthető vagyok még? SOS
Kitöltöttem neten pár tesztet: mindenhol állítják,hogy depis vagyok :/ A fő bajom igazából az , hogy semminek nem látom értelmét,pesszimista vagyok,a jövőre gondolni se merek.Nem látom az élet értelmét,jó lenne meghalni,de szinte már ahhoz sincs kedvem :( Menthető vagyok még? Pszichiáterhez lehet hogy benéznék,de nem sima dokin keresztül...Kecskeméten vagy esetleg Szolnokon tudna valaki ajánlani vki-t,aki nem csak bogyókat ír fel?
Vagy nekem már totál mindegy?
22/L
Üdvözlet a klubban, 8 éve küzdök ezzel. Menthető vagy, de TB-s orvostól sok jóra ne számíts csak gyógyszerre. A gyógyszer nem rossz, de kb. olyan mint egy mankó ha eltörik a lábad. Tudsz vele majd járni de sántítasz. Ha nem múlik el pár hónap alatt, akkor egy jó pszichiáterre lesz szükséged, de az a baj, hogy a TB-sek között én még nem találtam jót, a magánok meg drágák, alaphangon is 5ezer/óra, de az igazán jók 25-30ezerig is felmennek, ezt pedig nagyon kevesen tudják megfizetni akár éveken keresztül.
Ha kell még infó, keress meg magánban.
Köszönöm a hasznos válaszokat.
# 1/4 Az már van :)
# 2/4 Nincsenek barátaim,nagyon elrontottam vmit.Nem igazán mozdulok ki,szóval nem tom hogy szerezzek barátokat :/
# 3/4 Megy a privát.
# 4/4 Gondolkodtam picit és elvileg kitaláltam egy célszerűséget,csak véghez vinni bonyolult lesz :/ De azért az még itt tart :)
Szóval köszi mindenkinek!
Végül is:
csak 10kilót fogytam,enni alig eszem,aludni csak nehezen tudok és volt már hogy elindultam baromságot tenni,csak vki időben leállított :/ Köszi szépen.
Az első vagyok.
Gondolj mindig arra,hogy az élet szép,megéri reggel felkelni,mert nem tudod,mit hoz a nap.
Légy ezért boldog,és ne mindig a sötét oldalát nézd a dolgoknak!
Az első vagyok megint.
6 éven át mindig szomorúan ébredtem,mert a szerelmem eltűnt az életemből,nem maradt,csak a szomorúság.6 év!!!Érted?
Tavaly októberben rátaláltam ismét,nem kellett semmit melegíteni,ég tovább a szenvedély,a szerelem.
Szerinted nem szép az élet?Én megint boldog vagyok!NAGYON!
Tudom,hogy nem a kérdésedre válaszoltam,de meríts energiát az én jó sorsomból!Szívesen adom,mert boldog vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!