Mi történt köztünk? Menthető még ez a kapcsolat?
Van egy srác, akivel az előtt nagyon jó volt a kapcsoltunk és mindenről eltudtunk beszélgetni...
4 hónapja úgy alakultak a dolgok, hogy egy buliban kavartunk..de nagyon jól éreztük magunkat mind a ketten. Elbeszélgettünk, flörtölgettünk stb.. stb. És egyszer csak megkérdezte, hogy nem e lennék a barátnője..én pedig rávágtam, hogy nem, arra hivatkozva, (ill. akkor még ezt gondoltam) hogy osztálytársam és egyben a barátom is és nem szeretném, hogy ez a kapcsolat megromoljon. Hát nem így történt? Ez alatt a 4 hónap alatt alig ha beszéltünk...viszont nagyon megmozdult bennem az a bizonyos érzés és arra gondoltam, hogy mi lenne ha mégis megpróbálnánk...viszont nem tudom, hogy mit gondolna a srác, hisz kb. semmit nem beszélgetünk. A minap is ráírtam neten és próbáltam vele beszélgetni, de úgy érzem, hogy csak eltaszít. De én meg csak őrlődöm, hogy mi van ha elmondom neki mit érzek és igent mond..
Miért viselkedik velem így?:S
rosszul esett neki az elutasításod.
biztosan ő komolyan gondolta veled!
én a helyedben rákérdeznék,őszintén,hogy miért kerül és ha már szóba elegyedik veled,akkor mond el neki,mit is érzel iránta.sok sikert !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!