Valamivel mindenkivel megutáltatom magam, de nem értem miért, hogy tudhatnám meg az okát?
Megváltozni? Na ne. Az már rosszul kezdődik, ha azért megváltozol, csak mert mások utálnak. Egyszerűen szemétládák, ha tényleg nem csináltál semmit.
Én is hasonlóan vagyok. 14 leszek, és nem vagyok különösebben kedvelt emberke errefelé. De rájöttem, hogy csak azért, mert nem olyan emberek vesznek körül, akik megértenek, én szeretek elgondolkozni dolgokon, nem olyan a hozzáállásom, mint nekik. Szóval rájöttem, hogy nálam idősebbekkel sokkal jobban kijövök, és azon az 5-6 velem egykorú emberen kívül 18-20 évesekkel vagyok jóban inkább, mert jobban megértjük egymást. Ezt most csak azért írtam le, hogy példát mondjak, mert szerintem neked is azt kéne megtalálnod, hogy kik állnak közelebb hozzád például gondolkodás szempontjából. Mondjuk ez baromi nehéz, de megoldható :D
Remélem segítettem, de ha hülyeséget mondtam akkor bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!