Miért ilyen kur*a, már bocsánat a kifejezésért?
Figyelt kérdés
Én általánosba járok, és az egyik (ahogy odafent megfogalmaztam) állandóan csúfol, mert én eléggé érzékeny típus vagyok, könnyen sírok. Utcán meg is verném, ha eldurvulna a helyzet :) Most is szívesen használnám a jelzőt, amit már leírtam :) És még annyit nem mondtam rá az életben, hogy hülye (vagyis a szemébe nem...) mégis valami baja van velem. És én vagyok a legokosabb az osztályban, visszahúzódó vagyok. Köszi a választ!2012. ápr. 20. 14:16
1/2 anonim válasza:
Kedves kittyy104! Engem is állandóan csúfoltak a nevem miatt,állandóan beszóltak és megszégyenítettek,ami nekem nagyon rosszul esett.De én veled ellentétben nem tudtam volna ellenük kiállni,mert idősebbek voltak.Anyával már azon gondolkodtunk,hogy jobb lesz sulit váltani.Azonban amikor kezdtem elengedni a fülem mellett a beszólásokat és a csúfolásokat,1 hét alatt abbahagyták,mert rájöttek,hogy nem idegesít.Tudom nem könnyű ezekkel nem foglalkozni,de meg kell próbálnod.Ezt tudom neked tanácsolni,nekem bevált.Sok szerencsét!
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz!
2012. ápr. 21. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!