Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Halasszak egy évet? (Kicsit...

Halasszak egy évet? (Kicsit hosszú lesz, bocsánat! )

Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet,nyelvszakos vagyok.(német)Most úgy érzem,egyszerűen nem érek fel a feladathoz,és talán így is van,de a lényeg,hogy egyszerűen semmi kedvem már 12 év után tanulni!Alapvetően az is a bajom,hogy nincs,ami gy kifejezetten érdekelne,csak ehhez értettem gimiben,máshoz nem nagyon (Viszont van egy elképzelésem,hogy mi szeretnék lenni,de az talán nem annyira erős,mert most nem tartja bennem a lelket!)Van bennem egy olyan dolog is,hogy azért mentem részben egyetemre,hogy ne kelljen még felnőnöm,éne kelljen dolgoznom!Az a helyzet,hogy nem éltem meg a tinikoromat úgy,ahogy azt kellett volna úgy igazából...Kérlek ne ítéljetek el ezért,tudom,más összetenné a két kezét,ha felvennék egy ilyen egyetemre,mint ahova én járhatok,és talán mástól veszem el a helyet,de nagyon nem tudom,mi tévő legyek...
2009. szept. 21. 20:12
 1/2 anonim válasza:
Szerintem csak kifogásokat keresel. :-) Elhiszem én, hogy nehéz, mi nem az? Hidd el, ha felvettek, oda való vagy! Gyerünk, küzdj, most nincs kedved, de ne halassz! Ne menekülj a dolgok elől, fogd fel kihívásának, nyomasd teljes erődből, évek múlva megköszönöd még magadnak! Egyébként ha most halasztanál, még jobban eltunyulnál, és az egyetemnek búcsút vehetnél... addig üsd a vasat, amíg meleg. Ha annyira nem bírod, halassz 1-2 év múlva, de most az elején még ne. Legyen valami a hátad mögött...
2009. szept. 25. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok/voltam. Egy éve tudtam, h mit akarok, de nem vettek fel. Azóta örülök, mert nem biztos, h azt szeretném csinálni. Szóval most halasztok. Pihenek, és kitalálom, mit is akarok. Közben meg au pairkedek. :)
2009. szept. 25. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!