Hogyan szeressenek?
Éppen most jártam ki az álltalánost, és őszinte leszek, nem szerettem. Folyton bántottak és szekáltak, de mikor megkérdeztem nem mondták h miért. A szüleim azt mondták h azért mert sokat beszélek és rosszindulatú voltam. De már változtattam rajta, néhány osztálytársam akikben megbízok azt mondták hogy már sokkal jobb vagyok, de a múltam miatt nem fogadnak el.
Azt szeretném kérdezni hogy az új osztály közösségben mit csináljak vagy mit ne csináljak. Azért h szeressenek. Az ötleteket és tanácsokat előre is köszönöm.
Ugyanolyan példával tudok szolgálni, mint az előttem szóló. Nekem is volt olyan osztálytársam, aki általánosban nem volt közkedvelt, viszont gimiben egy nagyon kellemes személy volt, illetve olyan osztálytársam is volt aki gimiben volt szekálva és később megkomolyodott.
Igazából az ember bármikor változhat és a legfontosabb az, hogy neked legyen önbizalmad. Olyan múltbeli személyek lehetnek akik nem fogják elfelejteni a múltad és nem fognak elfogadni akkor se, ha megváltozol, de ez téged ne zavarjon. Ha te megtudtál változni akkor olyan személyekre kell összpontosítanod akik a jelenben körülötted vannak és elfogadnak. Az, hogy a régi osztálytársak mit gondolnak rólad, ne zavarjon, de használd fel a szerzett tapasztalatot arra, hogy az aktuális osztálytársaid elfogadjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!