Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy szeressenek?

Mit tegyek, hogy szeressenek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy nem szeretnek a barátaim,nem igazán kedvelnek.Persze néha összefutunk,meg dumálunk,de ők sose keresnek,nem írnak rám msn-en,nem hívnak el szinte sehova.Sajnos igazi,"egymássalmindentmegbeszélős" barátom sincs,de én már annak is örülnék,ha a többiekkel jóban lehetnék.Sajnos én szúrtam el többször is,amiért csalódást okoztam,de vajon ezt rendbe lehet még hozni,hogy újra bízzon bennem az a személy?:(

16L

2010. nov. 4. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Minél inkább megfelelni akarsz mások elvárásainak, és igyekszel görcsösen megszerettetni magad, annál erőltetettebb lesz a dolog, és annál kevésbé fog menni, mert úgy érzik rájuk akarsz akaszkodni.

Barátokra pedig szükség van.

A legjobb amit tehetsz, hogy minden képmutatás és megjátszás nélkül magadat adod minden szituációban. Kedves, barátságos vagy velük, kezdeményezel néha, de semmi több. Aki elfogad olyannak amilyen igazából, minden smink, álarc, színjáték nélkül vagy, az lesz az igazi barátod, és arra van szükséged. Sokszor az lesz a legjobb barátunk, akiről nem is gondolnánk. Ne feltétlenül a menők közé akarj tartozni.

A bizalom a barátságban is nagyon fontos, mint minden más emberi kapcsolatban. És sokkal nehezebb visszanyerni, mint mondjuk családon belül, mert a barátaidat megválogathatod. Ha vki átvág nem állsz vele szóba többet, és esélyt sem adsz neki. Mert megteheted. (A családban ez nem megy így.) Tehát nagyon ügyelj az őszinte kapcsolatokra. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha vkinek nagyon gáz a haja, akkor a fejéhez vágod. Hanem mondjuk ne dicsérd a szemébe, mert jó akarsz lenni nála, a háta mögött meg kibeszéled.....

16 évesen nem túl jó egyedül lenni. De hidd el, gyorsan meg fog oldódni ez a problémád, ha kevesebb energiát fektetsz bele. :)

2010. nov. 4. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
hát nézd..nem tudunk rólad/róla/rólatok semmi egyebet, így meg mondani sem tudjuk, h van e esélyed; de egy jó tanács: ugyebár mondod, h néha még összefuttok, dumáltok; na ragadj meg egy ilyen alkalmat és ülj vele komolyan beszélni, h tudod, h te szúrtad el és h nagyon sajnálod, helyre lehetne még rakni..választ biztos fog adni:) {sok sikert}
2010. nov. 4. 22:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,megpróbálom amit írtatok!:)
2010. nov. 4. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Alapszabály: add azt, amit kapni szeretnél! Neked szeretethiányod van, hát szeress. Szeresd a családodat, a barátaidat, ismerőseidet, az embereket, az állatokat, a virágokat, az életedet. Szeresd magadat, mindent, olyannak, amilyen!

Ne azért szeress, mert jó neked, mert tetszik, mert kedves, stb, hanem mert eldöntötted, hogy szeretni fogsz! Csak úgy!

És gondolj most rám, így ismeretlenül, és szeress! Én szeretlek téged.

2010. nov. 4. 22:37
 5/8 A kérdező kommentje:

:D

Én is szeretlek:)

2010. nov. 4. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretlek:)
2010. nov. 5. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Néha énis így érzek mint te..

Lenne kedved beszélgetni:)?

2010. nov. 15. 20:07
 8/8 anonim válasza:
Szia..nálam is hasonló a helyzet..Szerintem nekem is szeretethiányom van.Nekem az volt rá amegoldás ,higy felhívtam az egyik ,,barátnőmet" aki kint volt a barátaival és kimentem velük.Így egy csomó új embert ismertem meg.
2018. jún. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!