Fiúk szerintetek fontos hogy egy lány sminkelje magát?
Egyértelmű, hogy ez csak a nőknek fontos. :)
20/L
hát, én egy amolyan alap sminket mindig el tudok képzelni, de pl suliba nemigen.semit nem vált ki belölem h van e rajta smink v nincs, tökmindegy.de "civilbe" vagy ilyesmikor egy alkalmi böven elfér. de am mindenki maga érzi.eltekeintva a rinyálástól hogy fö a természetesség meg tudomisén,a smink igenis hasznos benyomáskeltéskor s elsö találkozáskor (a nap folyamán pl) nem viccböl van kitalálva sztem
20f
nem számít
csak a lányok hiszik fontosnak, de totál nem az nem szerintem :D
egyáltalán nem fontos,
egy alkalmat persze feldobhat, 1-1 sminkes találka meglephet mást, de csak szolídan, mert negatívan is elsülhet
az én barátnőm (20) nemrég elkezdte festeni a szemét, először jó volt látni hogy nőies és új dolog, de lassan hiányzik a természetesen szép szeme
barátom meg kiugrott egy török lány miatt Bécsbe, akivel egy bulin ismerkedtünk meg, de amint meglátta smink nélkül a csajt, menekült a puszija elől is... :D
szerintem alkalmanként jó egy visszafogott, de a természetességet ember nem fölözheti le :)
nem fontos. a természetesség szerintem sokkal jobb :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!