Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ítélik el azokat az...

Miért ítélik el azokat az embereket akik nem szeretnének tovább élni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 13:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az öngyilkosság a gyávák menedéke. De engem sose zavart különösebben, nem ítélem el csak sajnálom, hogy nem fogja fel, hogy az élet a legdrágább kincs minden ember számára.

Biztos lehetne felsorolni okokat, pl de mi van ha halálos beteg, mi van ha mindenki utálja, blabla. Nem kifogásokat kell keresni arra, hogy miért kell öngyilkos lenni. Hanem tenni azért, hogy a hátralévő élete az adott személynek minél teljesebb legyen.

2012. ápr. 21. 05:50
 12/12 anonim válasza:
én úgy vagyok vele hogy aki akarja tegye mindenkinek szíve joga eldönteni mit tesz az életével én is megteszem azt semmi furcsa sincs abba ha az embernek elég az életből hát megteheti
2012. máj. 8. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!