Hogyan legyünk emberbarátak? Hogyan szeressük az embereket?
Ez nehéz kérdés.
A világ gonosz, és ehhez a világhoz alkalmazkodnak az emberek. Jó emberek jó világot építenének... Szóval miért is kellene szeretni úgy nagy általánosságban az embereket? Én nem félek az emberektől, csak látom, hogy rosszindulatúak, önzők, buták, felfelé nyalnak, lefelé taposnak, oldalra könyökölnek, másokat megaláznak, kihasználnak, elnyomnak. Tudom, hogy ahhoz, hogy ebben a világban fennmaradjanak, ilyennek kell lenniük. De ezért szeretni őket? Ne mán... Én szívesen segítek az embereknek, de szeretni csak azokat szeretem, akiket van miért! Szóval részvéttel vagyok az emberek felé, és ezért segítek. De szeretni csak az arra érdemeseket szeretem.
1.Nem kell folyton a rossz szándékra gondolni.
2.Nem kell jópofizni.
3.Legyen saját véleményed.
4.Azokat az embereket tudod csak szeretni,akik szimpatikusak a számodra..:),nem kell minden embert szeretned.
5.Ne mondj semmi rosszat senkiről,mert ezzel könnyen árthatnak neked..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!