Ti mennyit tennétek azért hogy helyrehozzatok egy elromlott barátságot?
Nos van egy legjobb barátnőm. Én sose voltam az övé de hallottam olyanokat hogy én voltam neki a második legjobb barátnője. Az a helyzet hogy új suliba kerültem és ettől eléggé kikészültem vágtam is magam és ez neki nagyon nem tetszett. Egy ideig próbált nekem segíteni de hát tudom nem voltam valami jó fej olyanokkal vádoltam meg hogy lecserélt...próbált velem párszor beszélni de aztán már nem bírta (szerintem) és azt mondta többé nem akar barátkozni velem. Mostanság azonban minden reggel együtt megyünk suliba és azért beszélünk is de pl bulikba nem hív. Ezen a héten lesz a szülinapja és egy elég különleges ajándékot csináltattam neki: nagy Loki szurkoló és gyűjtöttem neki a csapattól aláírást. Szerintetek adjam oda neki? Megéri? Elég jó barátok voltunk...Most is jóban vagyunk de ennyi. Így is adjam oda neki? Légyszí segítsetek!!!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!