Hogyan sikerült leszokni káros szenvedélyedröl?
Egy ideig láncdohányos voltam, nem vagyok büszke arra az időszakomra. Aztán rájöttem, hogy nem olyan nagyon jó dolog, mikor a becsengetés után (igen, még gimis voltam) öt perccel már alig tudok megülni a fenekemen, és állandóan azon jár az eszem, mikor gyújthatok már rá végre. Így elhatároztam, hogy nem szívok el több szál cigit...
És azóta nem gyújtottam rá. Nem kellett semmilyen nikotintapasz, méregdrága leszoktató módszer, csoportos terápia, semmi. Egyszerűen elhatározás kérdése az egész: szóva azóta nem tudok együttérezni azokkal, akik azt hajtogatják, hogy ők már mindenféle módszert kipróbáltak, de nem jött össze... Az akaraterő csodákra képes, ezt a saját esetemen tanultam meg. Nem mondom, hogy nem voltak olyan pillanatok, mikor szinte ölni tudtam volna egy szál cigiért, de ki lehet bírni. Aki nem bírja ki, az egy gyene ember.
Megláttam pozitív terhességi tesztemet.....Attól a perctöl egy szálat sem szívtam többet,pedig nagy cigis voltam.
A lányom már16 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!