Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Többi lent.

Ez normális? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kb két hete mindennap sírok,főleg este.. Sok minden eszembe jut.. leginkább az hogy senki sem szeret és ,hogy mennyi mindent mondtak már rám.. A ,,családom" miatt is kiakadok,mert senki nem mond el nekem semmit soha. Igaz barátaim sincsenek. Igazából úgy érzem magam ,mintha senki sem ismerne.. Ráadásul megnéztem az Éhezők Viadalát és tök nagy rajongó lettem,csak Catot sajnálom nagyon :''(

de rohadtul,másra se tudok gondolni szinte.. és már a 3 kötetes könyvet is majdnem kiolvastam neten.

minden hétköznap nyugtatóval alszok el és még úgy is nehezen.. egyik nap már szinte fuldokoltam a sok sírástól. Igazából régebben is sokat bántottak,de most még többet és nagyon érzékeny vagyok,de szerintem ez azért már több szimpla érzékenységnél,szerintetek??

14/L

2012. ápr. 14. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz,én szülő vagyok,remélem nem gond ha válaszolok.Az én lányom is ilyen.Ilyenkor átmegyek a szobájába,megbeszéljük a dolgokat,és ciki vagy nem ciki,de addig simogatom a hátát amíg el nem alszik.Másnap reggel minden ok.Ez egy héten egyszer,vagy kétszer fordul elő.Ne nagyon szedj nyugtatót,mert könnyen hozzászokhat a szervezeted,és ha egyszer nem szeded be követelni fogja.Bocsánat,ha nem a kérdésedre válaszoltam.
2012. ápr. 14. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedi eset, de ez nem jelenti azt, hogy normális. Lehetőleg folytass őszinte, mély beszélgetéseket valaki olyannal, aki tényleg megért - ez leginkább egy szülő vagy legjobb barát lehet. Nyugtatók közül a homeopátiásak nem okoznak hozzászokást, ezeket szedheted: Nervenpflege, Valeriana, Sedatif PC. Bár ezek csak tüneti kezelést jelentenek, a beszélgetés az igazi gyógyír. Illetve keresd fel az iskolapszichológust, vagy más pszichológust, VALÓBAN segíthet, és ha esetleg efelől aggódnál: egyáltalán nem ciki.
2012. ápr. 14. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel írtad, hogy nincsenek igaz barátaid és a családod körül sincs mindig minden rendben, ezért én egy pszichológust ajánlanék. Nem kell megijdeni, a pszichológussal őszintén el tudsz beszélgetni mindenről, ami benned és körülötted zajlik. Meghallgat, tanácsokkal lát el, segít neked. Gyakorlatilag úgy is fel lehet fogni, hogy olyan, mint egy őszinte barát, aki mindig melletted áll, csak a pszichológus biztos, hogy nem lesz elfogult veled kapcsolatban. Ráadásul köti a titoktartás is!

Hidd el, néhány komoly és mély beszélgetés olyan emberrel, akiben 100%-ban megbízhatsz és tudod, hogy jót akar neked, csodákra képes.

2012. ápr. 14. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

nem szeretnék pchihológushoz menni. anyukám is mondta már ,hogy elvisz,de NEM. :(

2012. ápr. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!