Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy a dolgok...

Mit csináljak hogy a dolgok jobbra forduljanak?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy úgy érzem semmi sem jó mostanában. A családommal nem érzem jól magam, a szüleim szemében úgy érzem nem vagyok annyira fontos mint a testvéreim, akik mellesleg egyeltalán nem tisztelnek, minden cuccomhoz hozzányúlnak elveszik szó nélkül, használják őket, és a beszédstílust nem részletezném. Nincs senki aki tényleg nagyon közel áll hozzám, mert elzárkózom. Mert félek másoknak sem vagyok elég jó, és nem akarom hogy ugyanazt kapjam vissza tőlük is.. Magamra nézek és csak a hibáimat látom, a fogaim nem tetszenek, a magasságom sem, a lábaim sem. Nem akarok egy depressziós sírdogálós lány lenni, de nem tudom hogyan változtassam meg a dolgokat..

2012. ápr. 14. 13:11
 1/3 claidheamohmor ***** válasza:
Hát ez pedig depresszió. Egyébként ezt az érintettekkel, főleg a szüleiddel próbáltad már megbeszélni?
2012. ápr. 14. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de mindig ordítozás lett a vége, és sose sikerült végigmondanom amit szerettem volna..
2012. ápr. 14. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

A külső az adott, igaz a mai világ arra buzdít, hogy legyél más, mint aki vagy, persze súlyos pénzekért...

Belül viszont ingyen is tudsz változni, ha akarsz. Ne félj attól, hogy másnak nem vagy elég jó, én se vagyok másoknak elég jó, pedig nem vagyok rossz ember, de nagyon különc, mert nem akarok senkinek sem megfelelni.

2012. ápr. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!