Miért csinálja velem ezt az osztályból a legjobb barátnőm?
Van egy majdnem legjobb barátnőm az osztályból :Anna.
Van egy legjobb barátnőm az osztályból: Zsófi.
Zsófival mindig együtt lógtunk, és egyik héten megváltozott.Csak az Annával lógott szünetekbe, engem szinte le se szart.Már próbáltam vele erről beszélni, de nem lehet, mert mindig így ellenkezik: Most ne! Majd! Jaj nincs kedvem!Ha Anna nem jöhet akkor én sem stb...
Ha odamegyek hozzájuk beszélgetni, szinte szóba se állnak velem , elfordulnak vagy elmennek.
Már utálok suliba járni, mert ezek ketten elrontják az egész iskolaévemet!!! A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!! Különben semmivel sem bántottam meg egyiket sem, mert a suliba elég érzékeny,picit félénk lány vagyok!
Már megint csak annával foglalkozik,velem meg bunkózik!!!!
:( :(
pontosan ez volt velem is. És szereztem helyettük egy jófej csajt, akinek nincsenek barátai mert nem öltözik ki mint egy k*rva, hanem saját stílusa van, s kockának nézik. Én is azt hittem, majd a legjobb barátnőm lett. Azóta vele heppy vagyok, szinte mindennap verekedünk, veszekedünk, de csak viccből. komolyan még sosem vesztünk össze. :) nagyon vicces, és mindegy.... most nem számolok be. egy előre keress egy olyant, akivel beszélni lehet. majd megtalálod valakivel biztosan a közös hangot. és Annával meg Zsófival ne törödj.
Még van egy tippem, ha mindenképpen vissza akarod szerezni Zsófit: Ne szólh hozzá hetekig, lássa hogy haragszol rá! Legyél vele ellenséges. Ha bocsánatot kér, vagy újra akar veled lenni, akkor szeret. Ha azután sem vesz észre, küld el a p**ába. ;D
Jaj te lány :-) Tudom, könnyű mondani,de hagyd őket a ....
Már alig van az évből, ezt a két hetet kibírod, addig menj oda olyan lányokhoz az osztályodból, akik -bár nem a legjobb barátnőid- valamennyire mégis kedveled őket, és minimum látszólag érezd velük jól magad, hidd el, azok ketten előbb utóbb úgyis összevesznek, aztán meg majd könyörög neked a Zsófi, hogy legyetek újra barátnők... Ne te légy az, aki odakuncsorog a másikhoz!!! Mutasd meg nekik, hogy te nélkülük sem vagy elveszve, és milyen könnyen barátkozol. Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!