Hogy tudnék leszokni erről a kis kori rossz szokásomról?
Figyelt kérdés
Elég érdekes és kellemetlen a sztori . De belevágok... Szóval én kiskorom óta , cumizom a ujjam ... olyan mint másoknál a körömrágási szokás körülbelül .. ( nem ér nevetni, bár tudom hogy röhejes vagyok :D! V ) Sokszor már észre sem veszem magam és tök természetesen jön.. Általában csak itthon , meg ha fáradt vagyok.. vagy ilyen , nem mozgós ' filmet bambulós programoknál .. Na meg elalvás előtt... Lelehet erről szokni ? ...2012. ápr. 13. 15:44
11/11 anonim válasza:
Hú hallod én meg nagyon durván ropogtatom minden izületemet. A gerincemtől elkezdve a lábujjamon át a nyakamig, mindent. El sem tudnám képzeli milyen lenne nem ropogtatni, ha nem csinálom, ilyen kellemetlen érzés van bennem, ha kiropogtatom, akkor megnyugszom. De van amikor elfelejtkezem róla. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!