Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak rajtam kívűl olyan...

Vannak rajtam kívűl olyan emberek, akiknek lételemük a veszekedés?

Figyelt kérdés

Ezért szakított velem nemrég a barátom is. Megismerkedtem egy sráccal, akivel ugye már első találkozáskor akaratlanul is veszekedni kezdtem apró dolgokon, így kijelentette, hogy nem csodálja az exem döntését, és többet ő sem akar találkozni velem. Elég sok barátnőmmel is emiatt romlott meg a kapcsolatunk.

Van még ilyen ember, vagy tényleg elviselhetetlen vagyok mindenki számára?!

2012. ápr. 12. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is élvezem a civódást, de nem minden, hogy milyen mértékben. Pl az apró dolgokon, ha valaki felkapja a vizet és kiabál, kitenném nagyon gyorsan a szűrét...
2012. ápr. 12. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem pont ezt mondta az exem .. de nem érzem úgy, hogy lételemem lenne, szimplán sokat veszekedtünk, mert ha nem tetszett valami, akkor én elmondtam, és nem folytottam el magamba.

Az utóbbi hónapokban ráadásul úgy veszekedtünk, hogy kígyót-békát konkrétan .. bánom, de nem én vagyok a fő hibás.

Min szoktál veszekedni?

2012. ápr. 12. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogyne lennének... mondjuk én speciel a párommal sosem veszekszem... de mindenki mással igen... egyszerűen nem bírok létezni anélkül, hogy időről-időre ne küldjek el valakit a büdös p*csába... az az egy szerencsém van, hogy a párom élvezi, mikor ilyen tüzes vagyok... néha direkt azzal szórakozik mikor unatkozik, hogy más lányokra kacsintgat egy szórakozóhelyen, csak azért h engem feldühítsen és végignézhesse ahogy az adott nőt lemosom a színről...
2012. ápr. 13. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!