Ha a legjobb baratom azt allitja h bwkoptem es nagyon problemazik akkor az jelenthwti azt h bejovok neki?
Figyelt kérdés
Ugyeletes ayok o alattam jar eggyel es elszoltam magam az egyik tanarnak h o nem irt dolgozatot de A tanar meg sem hallotta es azon vitatkozunk hogy most akkor mwkkorat csalodott bennem es hogy miert csinaltam ezt nwmtudok mit tenni es most kb 10percenkwnt irunk egy szavakat de nemakarom hogy megromoljon a kapcsolatunk a rohadt iskola miatt :( mit tegyek (ja es azt tegyuk hozza hogy kicsit tobbet erzek iranta mi.t baratsag)2012. febr. 8. 17:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!