Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Különleges vagy inkább könnyűv...

Különleges vagy inkább könnyűvérű lehet az a lány, akit már többször eljegyeztek?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok.

Az exem alig 7 hónap után vett nekem a kisérőgyűrűt. 2 év után szakítottunk, mert részegen majdnem megvert. (megfenyegetett, hogy megszúr egy késsel, szóval féltem tőle azért hagytam el, nem azért mert nem szerettem.)

Az élettársam kevesebb mint 3 hónap után vett kísérő gyűrűt, rá 3 hónapra karika gyűrűket vettünk. (10 hónapja élünk együtt)

A 2 éves kapcsolatom előtt volt egy másik kapcsolatom, ami szintén 2 évig tartott. Az akkori barátom is el akart jegyezni, de nem volt rá pénze. Őt azért hagytam el, mert sokat hazudozott és valószínűleg meglopott.

Az ismerőseim lenéznek, vagyis inkább a nők. Nekem miért szégyen, ha már 3 férfi is el akart venni feleségül? (A mostani páromhoz szándékozok hozzámenni).

2012. ápr. 10. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egyik sem - ezek alapján. Abba a hitbe azért ne ringasd magad, hogy ettől vagy különleges. Az, hogy ennyien akartak elvenni, azt is jelentheti, hogy mindössze szerelmesek voltak beléd (3 és 7 hónap alatt nem lehet valakit olyannyira megismerni, hogy biztosak legyenek a holtomiglan-holtodiglanban).

Lehet ugyan, hogy ezek a nők irigyek, de az biztos, hogy nincs mire. Valószínűleg nem tudják azt a - nem elhanyagolható - háttérinfót, hogy vonzod a hülyéket, akik amúgy lazán megkérik valaki kezét néhány hónap után.

2012. ápr. 10. 17:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Sem az exem nem jegyzett el senkit, sem a mostani párom előttem.
2012. ápr. 10. 18:06
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Értjük már, mit akarsz hallani.. :)
2012. ápr. 10. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:

13. :)

Én nem tudtam volna ilyen szépen kifejezni, de pontosan erre gondoltam, már mikor megláttam a fő kérdést. :)

2012. ápr. 10. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy kicsit olyan, mintha mind a 10 ujjadra szeretnél egyet, tehát törődj bele, hogy cafkának fognak nézni, nem látnak bele annyira, hogy ne tegyék.
2012. ápr. 10. 19:00
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem azért tekintenek könnyűvérűnek, mert többször is eljegyeztek, hanem mert ha nagyvonalúan összeszámoljuk 15 éves és 10 hónapos lehettél amikor az első barátoddal voltál...aki meglopott. Ez nem is gond, ha észre ne vennénk a dolgot, hogy kb 17 évesen és 10 hónaposan az első jegyességeden átestél volna (csak nem volt pénze a palinak). Ezután jött a másik barátod, akivel szintén 2 évig voltál. Feltételezve, hogy a két barát közt nem voltál szingli, a második jegybekérésedre 19 évesen és 10 hónaposan került sor. Utána megint az egyedüllétet nullára redukálva kaptál egy másik fiútól 20 évesen és egy hónaposan egy kísérő gyűrűt, majd 20 évesen és 4 hónaposan egy karikagyűrűt. Tíz hónapja éltek együtt, ami a jelenben van, azaz 21 éves vagy.

Ez csak egy röpke számolás volt, nem fedi a valóságot. A lényeg, hogy szerintem ezért vagy te könnyűvérű és nem, mert sok fiú tetszett meg neked.

2012. ápr. 10. 22:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha valami csodás férfiak epekednének utánad, akkor talán különleges lenne. De akiket leírtál, azok inkább az alja közé tartoznak. Hát szerintem nem különleges ha ilyen emberek akarnak téged. De nem is ciki. Csak egy tény.
2012. ápr. 11. 01:08
 18/20 A kérdező kommentje:

16. így volt, annyi kihagyással, hogy a két 2 éves kapcsolatom között volt 3 hónap "szünet", amíg egyedül voltam.

A mostani párom és az exem között csak 1 hónap.

2012. ápr. 11. 09:03
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

21 évesen párkapcsolat helyett inkább pasizz!!

Dugjál jó sokat! Menj bele több egyéjszakásba!

Válogass!

Így több az esély, hogy megtalálod az igazit.

A könyyűvérű jelző ma már dícséret!

Már nem a múltszázadban élünk.

2012. ápr. 11. 15:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Jó vicc volt, kedves utolsó. :)
2012. ápr. 11. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!