Ti érzitek, hogy hol a határ?
Figyelt kérdés
16-18 év körüliek, ivás terén. Eddig mi volt a legdurvább sztoritok?2012. ápr. 10. 16:59
1/5 anonim válasza:
16-18 évesen pont nem érdekelt ivás terén, hogy hol a határ. :)
Most, 21 évesen, már pár deci bornál megérzem a határt.
Nagyon durva sztorim nincs, sosem mentem haza négykézláb. Eleve mi szabadtéren, állva ittunk még a legvadabb mínuszokban is, tehát közel sem ütött meg mindet annyira, mint egy meleg helyen üldögélős helyen, plsuz mindig gyalog jártam haza, ami több, mint fél óra volt, addigra meg már viszonylag jól voltam.
2/5 anonim válasza:
pont annyi idősen tapasztaltam ki, szóval nem igazán éreztem.
nem volt nagyon semmi durva.
3/5 anonim válasza:
Én ha részeg vagyok, hazudozom össze vissza... amúgy én érzem, hogy hol a határ... :D
4/5 anonim válasza:
Nincsenek durva sztorijaim, én nem tudom tudom-e hol a határ, de a pénztárcám sajnos igen. Nehezen részegedem le, amitől más már szédeleg, az nekem még semmi. Hányni csak otthon hánytam, de semmi extra, wc-be történt, 1-2x talán. Most egy jó ideje nem ittam már úgy igazából, nincs senki akivel ihatnék, itthonra veszek néha egy üveg valamit, de attól maximum elálmosodom (a kevés alkoholnak ez a hatása nálam). Nyilván most nem töményre gondolok, de azokat nem nagyon szeretem, csak társaságban.
5/5 anonim válasza:
:))) Hat,talan karomra szeretek inni,foleg sorozgetni szoktam.Hat igen,nagyjabol tudom,hogy hol a hatar,ami azt illeti,hogy nem iszok addig,amig hanyas a vege,ott tudom hol a hatar.Viszont voltak durva elmenyeim,nagy sirasok,sok szivatas,sok rossz dontest hoztam piasan,de egyik legdurvabb emlekem amikor egy taborban,olyan vodkat ittam eloszor,amit addig soha,es bizony elbiztam magam,a vegen nagyon durva dolgokat csinaltam,minden pasira ramasztam nagyon durvan meg ilyenek.Hat azota igazbol tudom,hogy hol a hatar a jol bebaszok es nagyokat bulizok es jol leiszom magam es leegetem magam kozott. De,egy kis ivaszatban benne vagyok...:D:D ;) [csaj voltam :)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!