Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én bőgök ezen?

Csak én bőgök ezen?

Figyelt kérdés

A.I. Mesterséges értelem tegnap ment a tv2-őn, és a végén szét sírtam magam. Pedig 23-éves férfi vagyok, de egyszerűen ha ezt a jelenetet nézem, bőgnöm kell. http://www.youtube.com/watch?v=xRhCz0ELrKs&feature=related

Már sokszor láttam filmet, de mindig annyira megérint. (Voltak akik már le is szóltak érte)

Nők vagy férfiak titeket is megérint ez a film? Milyen más mozi van amin ti is így elérzékenyültök? Csak érdekel:)

2012. ápr. 9. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem megható volt, egyfajta nyugtató tudat a nézőnek, hogy a kisfiú nem hiába várt annyit... Én akkor sírtam el magam, mikor csak kérlelte éveken át a tündér szobrát... De a végén is pityeregtem.

Párom férfi, őt is meghatotta, tetszett neki a film, pedig először tartottam tőle, hogy nem fog neki tetszeni (én már korábban láttam), mert nem ilyen filmekhez van szokva.

Szerintem semmiképp sem ciki, ha egy férfi elérzékenyül, legalábbis normális emberek szemében nem. Aki mást mond, az álszent barom. Megkérdeztem most a párom, többször is elsírta magát filmeken.

2012. ápr. 9. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Én tegnap a "Marley meg én"c. filmen bőgtem,olyan szomorú volt,szegény kutyus :((

Igen ez a jelenet is megható,nagyon beleélem magam a filmekbe,így elég gyakran könnyezek 1-1 filmen....

2012. ápr. 9. 20:45
 3/4 anonim válasza:
Pont valami ilyesmi kérdés megfogalmazása miatt jöttem fel csak előtte nézelődtem és rátaláltam a kérdésedre. Az adott filmet nemláttam de a második kérdésedre válaszolva : most néztem meg a bakancs listát és szószerint bőgtem a végén. egyre gyakrabban érintenek meg filmek és társaságba elég nehéz titkolni :s 17F
2012. ápr. 9. 23:16
 4/4 maryjane89 válasza:
én is sírtam rajta anno, nyugi :)
2012. ápr. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!