Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kapjam össze magam?

Hogyan kapjam össze magam?

Figyelt kérdés

Egy picit szétestem, és talpra kellene állnom. Csak röviden: a szüleim utálják a páromat (roma) , távkapcsolatban élünk és nehéz nélküle, egyetemi felvételire kellene tanulnom , de nem tudok, mert a szobatársam (koliban lakok) idegileg kikészít, mennék a barátom városába egyetemre, de nem merek mert külföldön van és kitagadna a családom is, a bátyám utál, nincs pénzem (annyi helyről elküldenek mert nincs gyakorlatom) fogyóznom kellene, mert egy dagadt disznó vagyok, de én csak zabálok, a hosszú derékig érő hajamat lenyírattam fülig érőre... már akkora gödrökből kimásztam, hogy ez semmi, de most mégis gyengének érzem magam... Adnál egy kis erőt?

köszi szépen

19/L

2012. ápr. 9. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát tényleg megvannak a problémáid!Egyenlőre ezt ajánlom:

-Állj ki az igazadért

-kérj a szüleidtől egy kis pénzt csináltass valami egyszerű, de tuti frízkót!

itt 1 link: [link] meg a frizéred, hogy ennél picit gömbölyűbbre csinálja, a kerek arcod mellé!

-még véletlenül se menj ki külföldre a pasidhoz, mert ha szakítás lesz a vége, akkor te jársz rosszul/most ne harizz ezért a megjegyzésért/

-Nem ezért -vagy azért, de mi volna, ha azt mondanád a szüleidnek, hogy szakítottatok és hallani sem akarsz a /roma/gyerek felől,

-próbálj minél több vizet inni napi 1,5 litert, az hosszú távon jó fogyást ígér.

-a tesódnak próbálj meg minden féle képpen eleget tenni

-a szobatársadra oda se figyelj, (vannak barátaid?, mert ha igen akkor kérd meg őket, hogy áljanak ki melletted!)

-ha nincs más barátod, akkor próbálj kicsit barátkozni,

-tuti fogyókúra!

:a reggelid legyen laza, ahogy a vacsora is!

-ebéd előtt egy nagy pohár vizet hajts fel relatív gyorsan./akkor nem tudsz majd sokat enni/

-este pedig mennyj ki a városba és MINDEN este sétálj 1-2 kilómétert!

Jót fog tenni!Hajrá!

2012. ápr. 10. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:

bocccs...előző vagyok!/az 1./

amikor rámész arra a linkre megkeresed azt a nevet, hogy VICTORIA BECKHAM majd kidob egy oldalt, ott erre kell rámenned :

David and Victoria Beckham: In a Car Wreck!

ott van az a frizura, tuti jól állna! :D

2012. ápr. 10. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. ápr. 10. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismét én, tetszik a Victoria haja?szerintem lehet hogy jól állna, nagy változás lenne
2012. ápr. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!