Hány éves korig normális hinni pl olyan dolgokban, mint pl Narnia, vagy a húsvéti nyuszi, meg ilyenek?
Semmi nincs korhoz kötve.ne kövesd mások szabályait a legcsodálatosabb dolog hinni valamiben.én 21 éves vagyok hiszek a mesékben tudom hogy léteznek angyalok.és mindig is fogok. ne veszitsd el a hited mégha mások nemis hisznek attól még létezhet bámi.és ha hiszel benne akkor létezik.
pl.szerintem a Narniának is van valóságalapja mint minen mesének és filmnek.nézd meg például a mitológiákat hiszem hogy igazak. :)
ok, engem nem érdekel miben hiszel, nyugodtan tedd
én csak a kérdésre válaszoltam, hogy szerintem 10éves a normális kor amikor már illik tudni ezeket a dolgokat...
és igen, létezik lappföldi Mikulás, de nem úgy mint ahogy a mesékben. ha így nézzük akkor létezik...
Meg persze Szent Miklós is létezett... nah de ne éljünk már amerikai mesékben amiket olyan jólmenő franchizokká nőtték ki magukat hogy mindenhol átvették őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!